Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada binadan aşağıya düşmek

Rüyada binadan aşağıya düşmek

Rüyada binadan aşağıya düşmek el attığı bütün işlerde çok büyük başarılar kazanacağına, iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, aile hayatında dilediği her şeye en iyi koşullarda sahip olacağına, ilerleyeceğine alamet ederken aile içinde sözü geçen, sayılan ve sevilen kimse olacağına, tartışılan bir konuda yeniden sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine ve işlerin karışacağına, iş hayatında disiplinli ve ahlaklı çalışması ve ortaya koyacağı projeler sayesinde çok hızlı ilerleyip yüksek mevkilere terfi edileceğine ve kazancının katbekat artacağına, iş hayatında çok büyük atılımlar yapacağına, kısa süre içinde işlerinin açılacağına, yapılan bir işten bol kazanç elde edileceğine delalettir.

Rüyada binadan aşağıya düşmek gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızda olumlu gelişmeler var veya sevgi dolu bir atmosfer çevrenizi sarabilir.

Rüyada binadan aşağı düşmek yardım isteyen bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine ve güzel haberler alınacağına, çok sıkıştığı bir durumda aile bireylerinden birinin desteğinin alınacağına, alacağı birçok desteğe ve vereceği kararlara rağmen bir türlü kendisini toparlayamayacağına ve gittikçe daha kötü bir duruma düşeceğine inanılır.

Rüyada binadan aşağıya düşmek çok rahat edeceği ve kendisini büyük mutluluklar içinde bulacağı bir döneme gireceğine, kaybetmeyi göze alamayacağına, sermayesini riske etmeyeceğine, daha fazlası olsun diye değil, Allah’ın kendisine verdiklerini rahatça yemeyi nasip etmesi doğrultusunda hareket edeceğine, zenginlik kadar huzurun ve sağlığın da önemli olduğunun farkında olacağına yorulur.

Rüyada binadan aşağı bakmak çirkin sözler işitileceğine, çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, başarılı bir insan olacağına, evinde tenceresinin hep kaynayacağına delalettir.

Rüyada yüksek bir binadan aşağıya bakmak manevi olarak büyük bir ferahlık yaşanacağına, yaşam standartlarını yükselteceğine, beklentilerinin gerçekleşeceğine delalet eder.

Rüyada yüksek bir binadan aşağı inmek işinde dar boğaza gireceğine ve ticari faaliyetlerinde azalma başlayacağına, hayalindeki işi gerçekleştireceğine, az bir sermaye koyduğu işten büyük bir para kaldıracağına, sevdiği bir kişi ile yakın zaman içinde dünyaevine gireceğine ve çok fazla vakit kaybetmeden bir çocuk sahibi olacağına işaret etmektedir.

Rüyada binadan aşağı inmek kendi hayatıyla ilgili kararları tek başına alamayacağına, ailesinin kararları ile yaşamak zorunda kalacağına ve bu durumun kendisine büyük bir mutsuzluk getireceğine, uzun zamandan beri hayal ettiği bir şeye kavuşacağına, hane halkı ile tartışma yaşayacağına alamet eder.

Rüyada binadan aşağı atlamak garanti olacak bir yer edineceğine, sorunların ve sıkıntıların daha fazla büyümesine engel olacağına, çaresiz hallere düşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada yüksek binadan aşağı bakmak maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, iş hayatındaki saygın yerini kaybedeceğine, alacağı birçok desteğe ve vereceği kararlara rağmen bir türlü kendisini toparlayamayacağına, başarılı bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, bu sayede çok üst mevkilerde bazı kademelere terfi edileceğine, maddi olarak çok büyük imkânlara sahip olacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments