Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada binadan aşağı düşmek

Rüyada binadan aşağı düşmek

Rüyada binadan aşağı düşmek istediği noktalara ulaşacağına, rakiplerine karşı zaferler elde edeceğine, işlerin yeni kapılar açacağına, yeni kişilerle büyük projelere girileceğine, maddi ve manevi bütün sorunlarının zor da olsa sona ereceğine, çok büyük mal ve mülke sahip olacağına, kendisini kıskanan ve çalışmalarında sürekli köstek olmaya çalışan kişiden kurtulup yoluna devam edeceğine, hayata olan bakışının da olumlu yönde gelişeceğine, bunun sonucunda bazı sorunların düzeltileceğine, yeni bir alışkanlık edinileceğine, işlerinin açılıp kazancının artacağına yorulmaktadır.

Rüyada binadan aşağı düşmek gördüyseniz:

  • Elinizden geldiği kadar fazla şey üstlenebilirsiniz.

Rüyada binadan aşağıya düşmek art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına, kötü ve zor günler yaşanacağına, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına rivayet eder.

Rüyada binadan aşağı düşmek bilgili ve görgülü kişilerle ahbaplık kuracağına, sadece vakit kaybetmekle kalmayacağına, yapılan işlerin yeterli kazanç sağlamayacağına alamet eder.

Rüyada yüksek bir binadan aşağıya bakmak isteklerin ve arzuların kolayca elde edileceğine, çok istenen hedeflere ulaşılacağına, küskünlüklerin ve kırgınlıkların biteceğine, alınan borçların kısa süre içinde ödeneceğine, yapılan hataların telafi edileceğine ve hayırlı bir işi bitirmek için çıkılan yolda karşılaşılan engellerin aşılacağına, kişinin düşmanlarının varlığına ve onlardan zarar göreceğine delalettir.

Rüyada yüksek bir binadan aşağı inmek sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine, sorunsuz bir kişi ile arkadaş olunacağına, eldeki imkanlardan ötürü sürekli Allah’a şükür edileceğine, umutlarının da tükeneceğine yorulmaktadır.

Rüyada yüksek bir binadan aşağı bakmak kişinin çocuk hasreti çekeceğine, iş hayatının düzeleceğine, hanesine bolluk ve bereket dolacağına işarettir.

Rüyada yüksek binadan aşağıya inmek eğlenceli ve yemekli bir törene konuk olunacağına ve sempatik tavırlarla herkesin ilgisinin çekileceğine, iç sıkıntınızın azalacağına, hakkında dedikodu çıkaran insanları hayatından çıkaracağına delalettir.

Rüyada binanın tepesinden aşağıya bakmak iyileşeceğine, toparlanacağına, bulunacak bir kaynak sayesinde bu projenin vakit kaybedilmeden hayata geçirileceğine ve zenginliğe sahip olunacağına, insanların saygısının kazanılacağına işarettir.

Rüyada binadan aşağı bakmak maddi gücünü kaybedeceğine, fakirleşeceğine, kötü ve tatsız sözler işiteceğine, yaşamdan elini eteğini çekeceğine ve içine dönerek, kabuğuna çekilip evden çıkmaz ve insanlarla da konuşmaz olacağına, son zamanlarda ortak olarak girdiği bir işte yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sıkıntı duyduğu bir konuda çözüme ulaşacağına, geçim derdinin biteceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments