Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada binadan aşağı inmek

Rüyada binadan aşağı inmek

Rüyada binadan aşağı inmek hiçbir vakit geçim zorluğuna ve yokluğa düşmeyeceğine, her zaman kişiyi yeniliklere yöneltecek işlere girişileceğine, aile hayatında çok sevindirici ve güzel bir haber alınacağına, arkasından iş yaparak onu zor duruma düşüreceğine, böylece sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına ve rahat edeceğine, girdiği hiçbir işte başarı sağlayamayacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, ele geçen fırsatların bir bir kaçırılacağına, zor zamanlar geçirileceğine, yarınlarına umutla bakacağına inanılır.

Rüyada binadan aşağı inmek gördüyseniz:

  • Kendine güvenli tavırlarınızla başarılarınıza yardımı olabilecek kişilerin dikkatini çekebilirsiniz.

Rüyada yüksek bir binadan aşağı inmek aile hayatı içinde çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların mutluluğa döneceğine, sıkıntı ve sorunların başgöstermeye başladığına, yaşanan sıkıntıların ortadan kaldırılması için borç alınacağına, verdiği  kararların hatalara sebep olacağına delalettir.

Rüyada yüksek binadan aşağıya inmek büyük anlaşmazlıklar yaşayacağına, işlerinde herhangi bir sıkıntı ve sorun yaşanmayacağına, insanlar tarafından tanınacağına işaret eder.

Rüyada binadan aşağı inmek sorunların ardının arkasının kesilmeyeceğine, bunu şeref sayacağına, karşısına çıkan bütün fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine ve çok mutlu olacağı bir hayata adım atacağına delalet etmektedir.

Rüyada dik merdivenden aşağı inmek önümüzdeki günlerde bir sıkıntı atlatacağınıza, büyük üzüntülere sebep olacak ve hiçbir şekilde hayır getirmeyecek bir ilişkiye başlanacağına, işine olan bağlılığının zarar göreceğine, ofisteki ağız tadının kaçacağına işarettir.

Rüyada asansörle aşağı inmek sahip olunan makama takılmadan, her zaman kişiyi yeniliklere yöneltecek işlere girişileceğine, şansının pek iyi gitmemesi sebebi ile büyük sıkıntılar çekeceğine, aile hayatında çok büyük bir huzurun hüküm süreceğine, haneye bolluk ve bereketin dolacağına rivayet etmektedir.

Rüyada merdiven aşağı inmek gerçek hayatta da sevgili olunan kişi ile birlikte güzel hayaller kurulacağına, kazandıkları ile çok daha büyük çalışmalara girip yardım isteyen ve çok sıkıntılı durumlarda olan insanlara çok büyük destekte bulunacağına, yakın zaman içinde verilecek bir karar doğrultusunda yeni bir şehre taşınılacağına ve iş hayatında çok kazanç elde edileceğine alamet eder.

Rüyada iple aşağı inmek maddi ve manevi açıdan çok hayırlı bir noktaya varılacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde sona ereceğine, dargınların ve kırgınların barışacağına, kesesinin dolacağına yorulmaktadır.

Rüyada yokuş aşağıya inmek durgunlaşacağına, işlerinin ağırlaşacağına, çalışmalarda bazı hatalarla karşılaşılacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments