Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüksek binadan aşağıya inmek

Rüyada yüksek binadan aşağıya inmek

Rüyada yüksek binadan aşağıya inmek kişinin güzel bir yaşama kavuşacağına, işlerin kötüye gittiği bir anda deyim yerindeyse sihirli bir sopa değmiş gibi düzeleceğine, sevinçli, mutlu ve huzurlu bir kişi olunacağına, girdiği bir ortaklık sayesinde işlerini daha da büyüteceğine ve çok saygın bir iş markası olacağına, sıkıntılarından ve dertlerinden kurtuluşa erileceğine, açılan kapıların büyük hayırlar getireceğine, zenginliğe sahip olunacağına, değer göreceğine, gözünün hiçbir şeyde kalmayacağına, bolca romantizm olan yeni bir ilişkiye başlanacağına delalet eder.

Rüyada yüksek binadan aşağıya inmek gördüyseniz:

  • Bir ihtimal de, size bir sığınmacı veya tutsak muamelesi yapan kişilerle sıkıntı yaşayabilirsiniz.

Rüyada yüksek bir binadan aşağı inmek eski gücüne kavuşmak için bozuk ilişkilerini tamir ederek ve işine dört elle sarılarak yoluna devam edeceğine, memur ise terfi edeceğine veya tayininin çıkacağına, önemli ve büyük adımlar atacağına işarettir.

Rüyada yüksek binadan aşağıya inmek kusurların ve günahların telafi edileceğine, iş konusunda uzun süren tartışmaların sona ereceğine, dedikodular yüzünden çok sıkıntılı ve zor durumlarla uğraşmak zorunda kalınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada binadan aşağı inmek yakın zamanda çok hayırlı ve güzel haberlerin geleceğine, zor zamanlarında da en büyük destekçilerinin yine bu kimseler olacağına, çok güzel ve hayırlı bir eşe ve evlatlara sahip olacağına delalettir.

Rüyada yüksekten aşağıya inmek atacağı her adımla daha güzel ve daha mutlu günler yaşayacağına, çok büyük bir projenin getireceği kazancın başka projelerin gerçekleştirilmesi için kullanılacağına, gereksiz kıskançlık yapan bir sevgili ile aranın düzeltileceğine, bir sebeple nerede yanlış yaptığını ve hangi kararı yanlış verdiğini oturup uzun uzadıya düşüneceğine ve doğru adımları atmak konusunda zaman kollayacağına inanılır.

Rüyada yüksek yerden aşağıya inmek hem işinde başarılı olacağına, her zaman haklının yanında olacağına, sevilen bir arkadaşla aranın açılacağına işarettir.

Rüyada yüksek bir yerden aşağıya inmek günah işlemekten korunacağına, maddi ve manevi açıdan çok iyi yerlere gelineceğine, zor zamanların kolay bir şekilde atlatılacağına, malının ve parasının çoğalacağına, en yüklü borçlarının rahatlıkla ödeneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yüksek bir yerden aşağı inmek sevgisinin ve saygısının bir ömür boyu süreceğine ve aile saadetinin hep ilk günkü gibi taze kalacağına, hayatında mucizevi gelişmeler yaşanacağına, bir sebeple büyük bir sağlık sorununun başgöstereceğine inanılır.

Rüyada yüksekten aşağı inmek keyifli hale geleceğine, gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, sorunlarını aşacağına, çok güzel ve huzurlu günler göreceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments