Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada binanın en üst katına çıkmak

Rüyada binanın en üst katına çıkmak

Rüyada binanın en üst katına çıkmak onlarla profesyonel olacağı işlere atılacağına, ev içinde yaşanan gerginliklerin biteceğine, yeni ilişkiler kurulacağına, kendini ve günahsızlığını ispat edemeyecek noktalara geleceğine, yıpranacağına, rüya sahibinin işlerinin açılacağına, hedeflerinin gerçekleşeceğine, doğru arkadaşlıklar, dostluklar kurduğu için işlerini daha şevkle yapacağına, sorunlarını çözüme kavuşturup daha yeni ve farklı çalışmalara girerek insanları şaşırtacağına, aldığı tüm tedbirlerin boşa çıkacağına, hem kendisi için hem insanlar için çok büyük fedakârlıklar yapacağına delalet etmektedir.

Rüyada binanın en üst katına çıkmak gördüyseniz:

  • Daha fazla para kazanmanızı sağlayacak yollar aramalı veya mevcut işlerinizden kar elde etmenin yollarını aramalısınız.

Rüyada binanın en üst katına çıkmak hüsrana uğrayacağına, kendine olan güvenini kaybedeceğine, sıkıntıların, aksiliklerin ve sorunların üst üste geleceğine, neşesinin ve keyfinin yerinde kalacağına, işinin gücünün rast gideceğine rivayet etmektedir.

Rüyada binanın en üst katında olmak bir anda atılıma geçeceğine, dertlerin sonlanacağına, önceliklerin ve ayrıcalıkların hükmedeceğine delalet eder.

Rüyada evin en üst katına çıkmak gayrimenkul sahibi olunacağına, kırıldığı bir kişi ile arasını düzeltmek için çok büyük bir çaba göstereceğine, aile büyüklerinden alınacak destek sayesinde çok güzel bir düğün yapılacağına tabir olunur.

Rüyada apartmanın en üst katına çıkmak psikolojinizi düzeltecek gelişmelere, istediği işi yapma olanağı elde edeceğine, bu sayede gelirinin artacağı, konforunun ve lüksünün yerinde olacağı, elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine ve malının da aynı oranda artacağına, kültürlü, çağdaş, eğitimli ve görgülü kişi olmayı başaracağına, insanlara iş öğretecek ve meslek kazandıracak konuma geleceğine tabir olunur.

Rüyada binanın üst katına çıkmak şansının ve kısmetinin açılacağına, kaderinin yüzüne güleceğine, mutluluğunun katlanacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine, böylece canını sıkan olayların sonunu getireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada apartmanın en üst katında olmak bir sebeple ailesi ile arasının açılıp, çok sayıda borca gireceğine, korkularından, huzursuzluğundan, kafa karışıklığından ve olumsuz düşüncelerinden sıyrılacağına, sosyal hayatta rüyayı gören kişinin içine düştüğü karamsarlığın ve korkunun atlatılacağına, maddi durumda meydana gelen sorunların düzeleceğine delalettir.

Rüyada apartmanın en üst katında oturmak sorunlu bir şekilde başlayan işlerin yoluna girip çok büyük miktarlarda para kazandırmaya başlayacağına, içine dolan huzurun ve rahatlığın gözlerindeki ışığı arttıracağına, maddi olarak büyük kazanç elde edileceğine, hayal edilen herşeye kavuşulacağına tabir olunur.

Rüyada binanın üst katında olmak yapılan işin, verilen emeğin karşılığının tam olarak alınacağına, büyük adımlar atacağına, rahatının, sağlığının ve ağız tadının yerinde olacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments