Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada binada mahsur kalmak

Rüyada binada mahsur kalmak

Rüyada binada mahsur kalmak gözyaşına boğulacağına, sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, huzur ve mutluluğun hüküm süreceğine, kazanılan paranın sevilen kişilerle bölüşüleceğine ve çok sevilen bir kişi olunacağına, dayanışmanın ve düzenin artacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, sevilen birinin elinden tutmak o kişinin evlenmesine, yuva kurmasına yardımcı olunacağına, hayırlı bir kararla bir ilişkiye başlanacağına, ettiği duaların Allah katında kabul göreceğine, ticarette şansının düşeceğine rivayet eder.

Rüyada binada mahsur kalmak gördüyseniz:

  • Sizin şanssızlığınızdan çok, çevrenizdeki birisinin başına gelen bir duruma üzülebilirsiniz.

Rüyada binada mahsur kalmak fayda getirmeyecek kimselerle muhatap olunacağına, çıkan bir anlaşmazlıktan ötürü açılmış olan bir davanın kazanılacağına, huzurlu ve mutlu bir yuva kuracağına delalettir.

Rüyada karda mahsur kalmak duygularını ve düşüncelerini çok daha rahat ifade edeceğine, bunun da kendisine hem meslek hem de özel hayatında pek çok avantaj getireceğine delalet eder ve hayırlı gelişmelerin yaşanacağına, yaptığı işlerin durma noktasına geleceğine, attığı her adımda daha sıkıntılı bir duruma düşeceğine, eğer böyle bir durum yaşamak istemiyorsa çok dikkatli olması ve defalarca düşünerek adım atması gerektiğine aksi durumda sorunların katbekat artacağına, zarar edeceğine delalet eder.

Rüyada denizde mahsur kalmak sıkıntılarını ve sorunlarını çözüme kavuşturacağına, maddi açıdan çok kazanç getirecek ve yeni iş kapıları açacak bir döneme girileceğine, mesleğindeki başarılarının ve zaferlerinin artacağına, bu sayede hem maddi gücünün, hem de makamının ve itibarının yükseleceğine yorulmaktadır.

Rüyada gemide mahsur kalmak yaşanan üzüntülerin telafi edilmesi için bir yakınından destek alacağına, birçok işin birlikte yapılacağına, çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, üzüntülerin son bulacağına ve sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine işaret eder.

Rüyada suda mahsur kalmak zorluklarını aşacağına, kardeşler arasına kıskanç birisi tarafından nifak tohumu ekileceğine, mutlu günler yaşanacağına işaret eder.

Rüyada denizin ortasında mahsur kalmak işlerini çok iyi bir şekilde idare edeceğine, adının da yaptığı iş sayesinde daha çok insan tarafından bilinir olacağına, kendisine büyük kar getirecek işler yapacağına işaret etmektedir.

Rüyada yüksek bir yerde mahsur kalmak bir daha kopmayacağına, hedeflerin gerçekleştirileceğine, çok pratik bir şekilde hareket edeceğine ve daha iyi bir duruma gelmek için sürekli koşturacağına alamet eder.

Rüyada dağda mahsur kalmak yaşadığı sıkıntılı durumların son bulacağına, kendisini üzen konuların yakın bir zaman içinde çözüleceğine, anne baba duaları sayesinde işlerin her geçen gün daha iyiye gideceğine, geçiminin de daha rahat bir hale geleceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments