Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada denizin ortasında mahsur kalmak

Rüyada denizin ortasında mahsur kalmak

Rüyada denizin ortasında mahsur kalmak büyük çalışmalar gerçekleştirerek hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, ona hayır getireceğine ve yüzünün gülmesine vesile olacağına, bir sebeple çeşitli sorunlar yaşanacağına, problemlerini çözeceğine, içine düştüğü zor durumdan kurtulacağına, maneviyata daha çok önem verileceğine, değişik, yeni insanlar tanımak konusunda istek duyulacağına, hayırlı ve helal rızıklara kavuşulacağına, menfaat ve çıkar için bataklıklara gireceğine, parasızlık, yokluk ve işsizlik içinde geçen zamanların unutulacağına işaret etmektedir.

Rüyada denizin ortasında mahsur kalmak gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişiler fikir veya şikayetlerini dile getirme konusunda çekimser kalabilirler ya da yanlış anlaşılmak istemeyebilirler.

Rüyada denizin ortasında mahsur kalmak özlem gidereceğine, karşısına hayır ve uğur getirecek işlerin çıkacağına, hiç bir şeyin eksikliğini ve yokluğunu da hissetmeyeceğine alamet eder.

Rüyada denizde mahsur kalmak sorunsuz bir kişi ile arkadaş olunacağına, adımların çok iyi bir yol açacağına, helal rızka kavuşacağına alamet eder.

Rüyada binada mahsur kalmak deyim yerindeyse zirveye çıkartacak adımlar atacağına, hanesi içinde birlik ve beraberliğin hüküm süreceğine, hedeflerinin gerçekleşeceğine, kazancının artacağına, cebinden de parasının hiç eksik olmayacağına delalettir.

Rüyada yağmurda mahsur kalmak musibetlerden, sıkıntılardan, zorluklardan ve sorunlardan kurtulup rahata erileceğine, aldığı tüm kararların sorumluluklarını da üstleneceğine, çok hayırlı ve mutlu günler göreceğine delalettir.

Rüyada bir yerde mahsur kalmak böylece hayatından memnun olacağına, yüksek moral sahibi olunacağına, kazancın arttırılması konusunda büyük adımlar atılacağına, çok büyük kısmetler elde edileceğine, uzun süreli olarak anlaşılmış bir işin yarıda kalacağına ve büyük çaba verilerek yola konan bir işin zarar edeceği bir döneme girileceğine rivayet eder.

Rüyada uçurumda mahsur kalmak sıkıntılarını bir köşeye atacağına, kendini bilerek, her zaman incelikli davranışlar sergileyeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından ötürü ruhsal olarak hasta olacağına tabir olunur.

Rüyada yüksek bir yerde mahsur kalmak kendisini çok iyi hissedeceğine, ağız tadının, moralinin, neşesinin ve sağlığının yerine gelmesine vesile olacak kısmetler alacağına, uzun süre büyük üzüntüler duyulacağına, sağlık sorunları yüzünden çok sıkıntı çekileceğine, pişman olacağına, kendisini suçlamaktan bir türlü kurtulamayacağına ve huzursuz günler geçireceğine delalettir.

Rüyada arabada mahsur kalmak yaşamının bir inişli bir de çıkışlı hale geleceğine, zorlukları teker teker aşacağına, sevilen bir kişiye yardım edileceğine, hak yolundan uzaklaşacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments