Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada suda mahsur kalmak

Rüyada suda mahsur kalmak

Rüyada suda mahsur kalmak sahip olduğu yetenek ve başarıları sayesinde çok iyi işlere gireceğine, kendisine büyük bir mutluluk kazandıracak bir haber alacağına, işlerin yakın zaman içinde büyük başarılar ve kazançlar getireceğine, hayat içerisinde daha iyi ve daha güçlü olunduğunu hissettireceğine, sorunların çözüm bulacağına ve çözümsüz gibi duran bir işin çözüleceğine, çok hayırlı ve güzel bir olayla karşılaşacağına, kişinin iş hayatında da sevdiklerinin desteğini alarak adımlar atacağına, tüm keyfinin kaçacağına, yapılan işlerin büyük hayırlar getireceğine yorulmaktadır.

Rüyada suda mahsur kalmak gördüyseniz:

  • Maddi açıdan büyümenin yanı sıra prestij artışı da söz konusu olabilir ya da gelirlerinizi arttırmak için özel yeteneklerinizi geliştirici eğitim veya ekipman yatırımı içerisine girebilirsiniz ya da kendi işinizi kurabilirsiniz.

Rüyada suda mahsur kalmak dedikoduların ve karalamaların son bulacağına, kısa vadede yüklü miktarda kazanç getirecek çalışmalara girileceğine, bir sebeple işlerinin kısa süre için aksayacağına, kazancının neredeyse yarı yarıya düşeceğine, çok büyük sorunların altından büyük bir başarı kazanarak çıkacağına tabir olunur.

Rüyada gemide mahsur kalmak dualarının kabul olacağına, evine huzurun ve bereketin geleceğine, aksine her şeyi daha da güç hale getireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada odada mahsur kalmak anne baba dualarının alınması sebebiyle işlerin açılacağına, yaşadığı yerden uzak kalacağına ve özlem çekeceğine, iş hayatında ve aile hayatında sıkıntıların son bulacağına, yakın bir zamanda dünyaevine girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada yolda mahsur kalmak yaşamında büyük değişiklikler yapacağına, dertlerinin artacağına, maddi gücünü yitireceğine bu nedenle de çok kötü günler geçirmek zorunda kalacağına tabir olunur.

Rüyada mahsur kalmak hayatına yeni ve temiz bir sayfa açacağına, bazı araştırmalar yapılıp sorunun kaynağının bulunacağına, aynı zamanda dara düşenlerin de yardımcısı olunacağına delalettir.

Rüyada denizde mahsur kalmak yaşayacaklarının ağırlığının altında kalacağına, aile hayatında yaşanan tatsız durumların sona ereceğine, ancak gerek maddi gerekse manevi sebeplerden ötürü bir türlü bu amaca ulaşılamayacağına inanılır.

Rüyada ağaçta mahsur kalmak kendisine yardım eden kişiler sayesinde bu durumdan kurtulacağına, gerçekleştireceği büyük çapta bir çalışma ile çok sevineceğine, ağrı ve sancılarından kurtulacağına, hayırlı ve güzel işlere imza atılacağına yorulmaktadır.

Rüyada yüksek bir yerde mahsur kalmak rahatının, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına, karısının çok mutlu olacağına, gereken sabrı göstereceğine ve onun tüm zorlu, zahmetli ve sancılı evrelerini ve  aşamalarını göğüslemeyi göze alacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments