Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada denizde mahsur kalmak

Rüyada denizde mahsur kalmak

Rüyada denizde mahsur kalmak bilgisine ve becerisine güvenmediği işlere kalkışmayacağına, esenlik, rahatlık ve ferahlık bulacağına, tecrübeli bir kişi ile kurulacak ortaklık sayesinde yeni işlere girileceğine, ülkenin çok konuştuğu hatta magazin haberlerine konu olacak bir kişi olunacak, bazı sağlık sorunlarıyla başa çıkmak için çok uğraşılacağına, yakın bir zamanda rüya sahibini bulacağına, bütçesinin küçüleceğine, herkesin sevdiği, saydığı ve tanıdığı biri olacağına, mal mülk edineceğine, yaşanacak olaylardan ötürü çok gereksiz ve kötü insanlar ile muhatap olmasından ve karşı karşıya gelmesinden ötürü çok büyük bir sıkıntıya gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada denizde mahsur kalmak gördüyseniz:

  • Parasal olduğu kadar duygusal açılardan da şanlısınız.

Rüyada denizde mahsur kalmak problemlere çözüm bulunacağına, kardeşler arasına kıskanç birisi tarafından nifak tohumu ekileceğine ve uzun süre toparlanılamayacağına, elini eteğini hayattan çekeceğine alamet eder.

Rüyada denizin ortasında mahsur kalmak kısa sürecek bir işe gireceğine, sık sık alışverişe gidebileceğine, ancak üzüntülerin yakın bir zamanda sona ereceğine, rüya sahibinin istediği gibi bir işe kavuşacağına alamet eder.

Rüyada suda mahsur kalmak iş hayatında parlak bir döneme girildiğine ve yapacağı tüm çalışmalardan oldukça büyük başarılar kazanacağına, güzel zamanlar geçireceğine, yeni kişilerle tanışacağına, daha aydınlık, güneşli ve güzel günler yaşayacağına, daha geniş rızık elde edeceğine delalet eder.

Rüyada yüksekte mahsur kalmak yaptığı çalışmaların heba olacağına, sayılacağına, onayı alınmadan tek bir adım dahi atılamayacak kadar büyük bir rütbe elde edeceğine, hem siyasal hem de sosyal konularda üstün bilgilerle donanacağına işarettir.

Rüyada adada mahsur kalmak başarıdan başarıya koşacağına, maddi durumunu düzelterek hemen işlerini yoluna koyacağına, yaşamının yoluna gireceğine, ihtiyacı olan çarelerin, çözümlerin ve şifaların karşısına çıkacağına delalet eder.

Rüyada çatıda mahsur kalmak uzun zaman çalışmakla bile kapatılamayacak zararlara uğranacağına, çok kötü günler geçirileceğine, atılacak adımlar ve ortaya konulacak projeler sayesinde çok büyük kazanç elde edileceğine, muradın yerine geleceğine delalet eder.

Rüyada yağmurda mahsur kalmak bol kazançlı bir işe girileceğine, kısa bir süre önce tanışılan bir kişi ile yaşanacak bir gönül ilişkisinin evlilikle sonlanacağına, deyim yerindeyse krallar gibi bir hayat yaşayacağına, karşısında esas duruşa geçilecek kadar itibar kazanacağına ve zaferler elde edeceğine, daha yeni ve işlerinde çok iyi yerlere gelmiş insanlar ile tanışacağına tabir olunur.

Rüyada ağaçta mahsur kalmak bir sebeple insanlarla arasına sürekli mesafe koyacağına ve kötü duruma düşebileceğini bile bile yalnız kalmayı tercih edeceğine, aile hayatında yaşanan mutluluğun yıllar boyunca devam edeceğine, kazancın her daim artacağına, büyük sorumluluklar alacağı bir mevkiye yükseleceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments