Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karda mahsur kalmak

Rüyada karda mahsur kalmak

Rüyada karda mahsur kalmak kendini bundan sonra kötü ve yasaklı olan herşeyden men edeceğine, hiç olmadığı kadar iyi bir şekilde çalışarak çok iyi işlere imza atacağına, başarılı ve hırslı oluşu sayesinde ticaret hayatının önde gelen isimleri arasında yer alacağına, yakın bir arkadaştan gelecek iş fikrinin değerlendirileceğine, başarılı işlere imza atılacağına, zorlukların aşılacağına ve küslüklerin son bulacağına bu sayede de rüyayı gören kişinin ağız tadının yerine geleceğine, şerefi ve namusu ile yaşayıp gideceğine, başarılarının daimi olacağı fırsatlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada karda mahsur kalmak gördüyseniz:

  • İş hayatınızı ya da eğitiminizi ilgilendiren konularda bir atılımda bulunmadan önce, sizi nelerin tetiklediği üzerinde düşünmelisiniz.

Rüyada karda mahsur kalmak çok akıllıca ve başarılı çalışmalar gerçekleştirerek hem büyük kazançlar elde edeceğine hem de çok sağlam bir kariyer oluşturacağına, çok daha iyi bir duruma gelineceğine ve mutlu olunacağına, darlığa ve yokluğa düşeceğine delalet eder.

Rüyada bir odada mahsur kalmak aydınlığa çıkılacağına, kafa olarak rahat olunacak bir döneme girileceğine ve düşmanların ve rakiplerin çok üzüleceği haberler alınacağına, yavaş yavaş da olsa istenen şeylere kavuşulacağına delalet etmektedir.

Rüyada uçurumda mahsur kalmak onun iyiliği ve güzel huyları karşısında kendisine adeta sırılsıklam âşık olacağına, iş kaybı yaşanacağına, yakın bir zamanda rüya sahibini bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada yüksekte mahsur kalmak aradaki akrabalık bağının, samimiyetin ve ilişkinin daha da kuvvetleneceğine, sağlık sorunları dolu bir dönem geçirileceğine, anne babanın çok hoşuna gidecek bir adım atılacağına tabir olunur.

Rüyada evde mahsur kalmak maddi darlık çekmeden ama çok da zengin olmadan bir hayat sürdürüleceğine, rüyasında salatalık toplayan kişi kadın ise, temiz saf bir adamla evlenebileceğine, hedeflerini ve amaçlarını yerine getireceğine yorulmaktadır.

Rüyada yağmurda mahsur kalmak saygınlık kazanacağına, çevresinin genişleyeceğine, haneye bolluk ve bereket geleceğine, zor bir durumdan çok kolay bir şekilde çıkılacağına, tartışmaları sonlandıracak bir haber alınacağına, işlerin açılacağına, çıkılacak bir iş seyahatinin ardından başarılı bir ortaklığa girileceğine alamet eder.

Rüyada yüksek bir yerde mahsur kalmak düşmanların barışacağına ve küslüklerin sona ereceğine, hayatının olumlu yönde devam edeceğine, maddi ve manevi olarak yaşanan tüm eksikliklerin giderileceğine rivayet eder.

Rüyada denizin ortasında mahsur kalmak bilgili, görgülü ve kültürlü olacağına ve sadece kendisine faydalı olmakla kalmayıp, başta ailesi, yakınları ve dostları olmak üzere tüm insanlara elinden geldiğince yardım edeceğine, hasret çekenlerin buluşacağına, işlerinin yarıda kalacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments