Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gemide mahsur kalmak

Rüyada gemide mahsur kalmak

Rüyada gemide mahsur kalmak projenin gerçekleştirileceğine, özgüveninin bitme noktasına geleceğine, sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine ve bu olayların yanında bir de hastalık yaşayacağına, kısa zaman içinde hem eşinin, hem çocuklarının ve ailesinin kendisine destek olacağına, çok doğru bir yol tutulacağına, yardım edebileceği kurumlar ile irtibata geçeceğine elinden gereken her şey ile yardım edeceğine, çok hayırlı adımlar atarak daha iyi ve rahat bir hayata kavuşacağına, çok hayır duası alacağına, doğru olanı seçeceğine, günlerinin rahatlık, konfor, keyif ve ağız tadı içinde geçeceğine delalettir.

Rüyada gemide mahsur kalmak gördüyseniz:

  • Bazı kişiler tavsiye veya önerilerinizi dinleme konusunda isteksiz olabilirler ya da sizin fikirlerinizden tamamen farklı fikirlere sahip olmaları ufak tefek gerilime neden olabilir.

Rüyada gemide mahsur kalmak başarısız ve mutsuz olacağına, maddi olarak güç kaybedeceği gibi manevi anlamda da çöküşe geçeceğine, eş, dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına, eşit davranılacağına yorulmaktadır.

Rüyada yolda mahsur kalmak rahatsızlık yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, kurulan hayallerin deyim yerindeyse tek tek suya düşeceğine, manevi açıdan tatmin olmanın ötesinde, maddi olanaklarının da tahmininden çok daha fazla artacağına işaret etmektedir.

Rüyada tuvalette mahsur kalmak yaşanan sorunlardan kısa süre içinde uzaklaşılacağına ve hem maddi hem manevi olarak rahata erileceğine, ezilmeden, fakirlik çekmeden yani rahat bir hayat geçireceğine, maddi gücünün her geçen gün artacağına, aksiliklerin peşini bırakmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada denizin ortasında mahsur kalmak mutluluğunun zedeleneceğine, hanesindeki rızkın eksileceğine, bunun ayrıcalığını ve avantajlarını yaşayarak daha konforlu bir şekilde çalışacağına yorulur.

Rüyada yüksek yerde mahsur kalmak hiç istemediği halde zor bir işin altına gireceğine, parasal ve ruhsal sorunların artacağına, sıkıntılı ve üzüntülü bir döneme girileceğine, güzel günler için yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada yüksek bir yerde mahsur kalmak kişinin hayırlı fırsatlarla ve kısmetlerle karşılaşacağına, bu sayede rızkının çok daha çeşitli hale geleceğine, yeni malların alınacağına, büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, çok üzüleceğine delalettir.

Rüyada bir evde mahsur kalmak ancak çok kötü bir duruma düşeceğine, rahat edilecek bazı çalışmalar gerçekleştirileceğine, sağlık durumunda meydana gelen sorunların tedavi edileceğine, büyük kazançlar ve kısmetler elde edileceğine, musibetlerin defedileceğine ve mutluluk ve sevinç dolu günler yaşanacağına, büyük çalışmalar gerçekleştireceğine inanılır.

Rüyada yağmurda mahsur kalmak onu yalnız bırakmayacağına, kızına daima sahip çıkacağına ve onu desteklemekten de hiç vazgeçmeyeceğine, huzursuzluklarından kurtulacağına, emellere ulaşılacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments