Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dağda mahsur kalmak

Rüyada dağda mahsur kalmak

Rüyada dağda mahsur kalmak elindeki imkânları çok iyi bir şekilde kullanacağına, sahip olunan mal varlıklarına yenilerinin ekleneceğine, kalabalık bir aileye sahip olunacağına, yeni hobiler edinileceğine, yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına, çok kötü ve sıkıntılı durumlara düşeceğine, zamanında destek verdiği bazı insanlardan destek görmeyeceğine, sevdiği bir kişinin yardım istemesi üzerine büyük bir yardımda bulunacağına, kazandığı parayı kendisine bir yuva kurmak için harcayacağına, yakın bir zamanda büyük bir ferahlık yaşayacağına ve çok güzel günler göreceğine, rahat edeceğine, mutlu ve sağlıklı olacağına, sıkıntılarından en kısa sürede arınıp rahat bir nefes alacağına işaret etmektedir.

Rüyada dağda mahsur kalmak gördüyseniz:

  • Ardından, iyi mi yoksa kötü mü yaptığınızı düşünmeye başlayabilirsiniz.

Rüyada dağda mahsur kalmak rahatlığının yaşlılığında dahi bozulmayacağına, kimseye minnet etmeden kendi alınteri ile büyük kazanç elde edeceğine, moralsiz ve tatsız günler geçireceğine yorulur.

Rüyada yüksek yerde mahsur kalmak her geçen gün kendisini yetiştireceğine, kişinin içinde bulunduğu durumun ve yaptığı hatalı davranışların ailesinin itibarını da sarsacağına, duyguların karşılık bulacağına, etkilendiği kişiyi etkilemeyi başarıp, onun gönlünü çalarak, o kişiyle güzel günler geçireceğine işarettir.

Rüyada uçurumda mahsur kalmak şansının döneceğine, kısmetlerinin açılacağına, aile bireylerinin arasına nifak sokacak bir kişinin haneye gireceğine, işlerinin büyüyeceğine, rızkının genişleyeceğine ve böylece hem ağız tadının, keyfinin hem de sağlığının yerinde olacağına inanılır.

Rüyada suda mahsur kalmak hiçbir zaman parasız pulsuz kalmayacağına, yapılan bir hatanın düzeltileceğine, değer verdiği gibi kıymet göreceğine işaret etmektedir.

Rüyada tuvalette mahsur kalmak sevdiği kişilerden bulacağı maddi ve manevi yardımları bu akrabasının sorununu çözmek için kullanacağına, rakipleri arasında başarıları ile ön plana çıkacağına, üzerinde baskı kurmak isteyen insanların varlığını fark edip önlem alacağına tabir olunur.

Rüyada bir yerde mahsur kalmak çok yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, sıkıntıların ve sorunların biteceğine, sağlanan başarı sayesinde yeni iş teklifleri ve yüksek miktarda para kazanılacağına, anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine delalettir.

Rüyada odada mahsur kalmak düzenin bozulacağına, hayatının bir anda allak bullak olacağına, bir koyulan işten yüz kazanılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bir odada mahsur kalmak planlarını ve projelerini gerçekleştirebilmesi için destekgöreceğine ya da bir takım fırsatlar yakalayacağına, maddi olarak çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, sorunların tamamen ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments