Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüksek bir yerde mahsur kalmak

Rüyada yüksek bir yerde mahsur kalmak

Rüyada yüksek bir yerde mahsur kalmak akrabalar ile bağların daha da kuvvetleneceğine, anne ve baba için çok güzel bir sürpriz gerçekleştirileceğine, eşiyle arasında herhangi bir gizli saklı durumun kalmaması için her şeyi açık olarak konuşacağına, hastalıklardan ve kederlerden de uzak olacağına, elindeki imkanların artacağına, ailesine karşı kötü davranışlarda bulunan bir akrabanın kulağının çekileceğine, ancak bu durumlardan yakın bir zaman önce evlendiği ve yuvasında çok mutlu olduğu bir kişi sayesinde çok zahmet çekmeden ve daha fazla üzülmeden kurtulacağına, onu kendisinden daha çok seveceğine ve ona yaşlılığında adeta bir bebeğe bakar gibi bakacağına delalet eder.

Rüyada yüksek bir yerde mahsur kalmak gördüyseniz:

  • Göremedikleri noktaları anlatmaya çalışmanız fikirlerini değiştirmekten daha kolay olabilir.

Rüyada yüksek bir yerde mahsur kalmak sıkıntılardan kurtulmaya, rüya sahibinin gireceği büyük bir iş sayesinde hiç beklemediği bir anda bir miktar hayırlı paraya ve mala kavuşacağına, darda kalacağına, ele güne muhtaç hallere geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada yüksek yerde mahsur kalmak dikkat çekeceğine ve konuşulur olacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından çok kısa bir zaman içerisinde kurtulacağına, hayırlı işlere girileceğine, iş konusunda çevredeki kişilere önayak ve örnek olunacağına, çekilen çilelerin ve eziyetlerin kısa zaman içinde sona ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada bir yerde mahsur kalmak kendisi paralayacağına, yeni sorunların çıkmasını ve çok kötü sonuçlar doğurmasını engelleyeceğine, yıllardan beri biriktirdiği parayla edindiği tecrübeyle girdiği işi deyim yerindeyse zirveye çıkaracağına rivayet etmektedir.

Rüyada yüksekte mahsur kalmak bereket ve başarı getirecek atılımlarda bulunacağına, sağlıkla ilgili olarak yaşanan bir sorunun ortadan kalkacağına, karşısına çıkan hayırlı bir kısmet ile kısa süre içinde evleneceğine yorulur.

Rüyada denizde mahsur kalmak sevdiği kişilerin sorunlarının zaman içinde sona ereceğine, uzun uğraşlar sonucunda maddi olarak büyük sıkıntı çektiği bir dönemden kısa süre içinde kurtulup zenginliğe kavuşacağına, sıkıntısı ve derdi olan herkese destek olacağına, çok güzel ve hayırlı bir eşe ve evlatlara sahip olacağına ve bunun için her zaman şükredeceğine işarettir.

Rüyada bir evde mahsur kalmak çok zor ve sıkıntılı bir dönemden geçerek çok daha büyük işler için hem kendisini yetiştireceğine hem de deneyim kazanacağına, çok iyi bir duruma geleceğine, yüceltileceği sözler duyacağına işarettir.

Rüyada adada mahsur kalmak dinini yaşayacağına, faydalı şeyler yapacağına, helal lokma yiyeceğine, verilen bazı kararların pek işe yaramayacağına yarayanların ise çok kazanç getirmeyeceğine, sadece makamının değil kazancının da artacağına delalet etmektedir.

Rüyada mahsur kalmak aksine her şeyi daha da güç hale getireceğine, çok hayırlı ve güzel olayların göbeğine düşeceğine ve çok büyük mutluluklar yaşayacağına, alım gücüne, ödeme kolaylığına ve iyi geçime kavuşacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments