Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendini binanın tepesinde görmek

Rüyada kendini binanın tepesinde görmek

Rüyada kendini binanın tepesinde görmek çok kazançlı ve güzel işlere gireceğine, her işinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, yapacağı her işin çok büyük ilgi toplayacağına, güçleneceğine ve dışarıdan düşmanlarına karşı adeta zırhla kuşanmış gibi olacağına, çok iyi kazançlar elde edileceğine, hayatının başarılar ve galibiyetler ile geçeceğine, hem ticaret hem de aile hayatında huzurunun baki olacağına, çok huzurlu bir aile ortamında yaşayacağına, keyfinin ve ağız tadının da sürekli olacağına, onlardan medet umacağına, onlarla gönül birliği edeceğine işarettir.

Rüyada kendini binanın tepesinde gördüyseniz:

  • Maddi bir karar, anlaşma ya da yatırım yapılacak görüşmeler sonrası netlik kazanabilir.

Rüyada binanın tepesinden düşmek ele geçen fırsatların çok iyi bir şekilde kullanılacağına, aile hayatında ve eğitim hayatında yaşanan sorunlardan ve sıkıntılardan alınacak destekler sayesinde kurtuluşa erileceğine, hayatının ve düzenin bu nedenlerden ötürü adeta alt üst olacağına, her attığı adımda amaçlarına bir adım daha yaklaştığına ve çok büyük zorluklar yaşasa bile ve birçok problem ile karşılaşsa bile yine de en kısa zamanda muradına ereceğine inanılır.

Rüyada binanın en tepesine çıkmak isteklerine ve emellerine kavuşmak konusunda herhangi bir sıkıntı çekmeyeceğine, derdin sona ereceğine, çıkılan yolda Allah’ın izni ile ferahlığa kavuşulacağına işarettir.

Rüyada bir binanın tepesinde olmak sınırlarının ve yapabileceklerini hesap ederek atılım yapacağına bu sayede ufak ve yeni girişimlerinden büyük ve tatmin edici sonuçlar elde edeceğine, emrinde çok sayıda insan çalıştırılacağına, bir sebeple çok üzüntülü zamanlar geçireceğine alamet etmektedir.

Rüyada yüksek binanın tepesinde olmak rahat bir hayata kavuşacağına, sorunlarını kısa zaman içinde sona erdireceğine, yokluk çekmeyeceğine işarettir.

Rüyada yüksek bir binanın tepesinde olduğunu görmek tatsızlık olacağına, kendi mutluluğunu sağlamak için her şansı değerlendirip, riske atılacağına, hedeflerine ulaşmak için kısmet ve şans elde edeceğine ve hayallerine kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada yüksek bina tepesinde olmak sağlığını da kaybedeceğine, sayılan ve sözü geçen bir kişi olunacağına, çok hayırlı işlere atılacağına rivayet eder.

Rüyada binanın tepesinde olmak iş hayatında sürekli köstek olan kişilerin yenilgiye uğratılacağına, zorlukların ve engellerin aşılacağına, nefsine hakim olamayan kişilerin daha fazlasını isterken daha da kötü bir duruma düşüleceğine delalettir.

Rüyada binanın tepesinden aşağıya bakmak etrafınızda size olan düşmanlığını saklamayacak kişiler olacağına, yapılan çalışmalardan ötürü büyük borçlar altına gireceğine, ilerleyen günlerin kişi için herhangi bir sıkıntı olmadan keyifli olacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments