Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çok yüksek binaya çıkmak

Rüyada çok yüksek binaya çıkmak

Rüyada çok yüksek binaya çıkmak konforunun ve lüksünün de sürüp gideceğine, elinde bulunan bazı işleri kendisini çekemeyen kişilerin alacağına, kazancının kısa süre içinde yarı yarıya düşeceğine, kimseye minnet etmeyeceğine, çok hayırlı işlere atılacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, başarılı çalışmalara imza atacağına, yanlış adımlar atacağına, hesapsız planları uygulayacağına bu yüzden de emeklerine yazık edeceğine, endişe duyulan durumlarda destek almak için başvurulan kişilerden destek alınamayacağına, eline geçen her işi hayırlı bir şekilde gerçekleştireceğine işaret etmektedir.

Rüyada çok yüksek binaya çıkmak gördüyseniz:

  • Hayallere dalmayın.

Rüyada çok yüksek binaya çıkmak elindeki kazancı ya da zenginilği iş için kullanacağına, büyük bir çaba gösterilmesine rağmen sorunların sürekli artacağına, hayallerinin de yarım kalacağına inanılır.

Rüyada yüksek bina çıkmak zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine böylece amaçlarına nail olacağına, bir anda büyük fırsatlar elde edileceğine ve evlat sahibi olunacağına, çok zor bir duruma düşeceğine tabir olunur.

Rüyada asansörle yüksek binaya çıkmak elini attığı işleri istediği şekilde nihayetlendireceğine, gözünde ve içinde hiçbir şeyin kalmayacağına, zor geçen bir projenin yakın bir zaman içinde toparlanacağına, yeni ve söz sahibi olunan bir mevkiye sahip olunacağına, hasreti çekilen bir kişiye kısa sürede kavuşulacağına, yeni bir işe girileceğine, yolunda gitmeyen işlerin kısa bir zaman içerisinde düzeleceğine, rüya sahibinin kazancının artacağına alamet eder.

Rüyada yüksek bir bina çıkmak büyük bir iş eğitim fırsatı yakalanacağına, ev sahibi olunacağına, hayırlı bir kısmetle evlenileceğine, sermayesinin harcandığına değeceğine, kendisine fazlaca kar getireceğine ve hedeflerinin karşılık bulacağına, parasız günler geçireceğine delalet etmektedir.

Rüyada yüksek binalara çıkmak ortaklık kurulan bir kişi ile yeni çalışmalara imza atılacağına ve çok daha iyi işler gerçekleştirileceğine, çok daha zor durumların altından rahat bir şekilde çıkacağına, yoluna engel olarak çıkan kişileri kolaylıkla mağlup edeceğine, dileklerin kabul olacağına alamet etmektedir.

Rüyada yüksek bir binanın çatısına çıkmak çevresinin kötü, art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına böylece çok zor, sıkıntılı ve çetin günler yaşayacağına, farklı deneyimler elde edip kazancın artırılacağına, yeni bir semte taşınılacağına işaret eder.

Rüyada yüksek binanın çatısına çıkmak hayat içerisinde bazı hayal kırıklıkları yaşanacağına, aile hayatında çok büyük tartışmalar gerçekleştirileceğine, ailesinin öğütlerini dinleyip, sözlerinden çıkmayacağına, atılan her adımda daha kötü bir durumla yüzleşileceğine yorulmaktadır.

Rüyada yüksek katlı binaya çıkmak yardıma ihtiyacı olan kişilere yardım edileceğine, iş hayatının rakipler tarafından yapılan tüm engellemelere rağmen çok iyiye gideceğine, her geçen gün daha sağlam ve kazançlı işlere imza atılacağına, şansın döneceğine, yaşanan bir hastalık varsa eğer kısa zamanda iyileşeceğine, çok rahat bir döneme girileceğine, çekemeyen kişilerin vermeye çalıştığı zararların boşa çıkacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments