Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çok yüksek binadan düşmek

Rüyada çok yüksek binadan düşmek

Rüyada çok yüksek binadan düşmek kişinin bu nedenle kendini çok mutsuz ve üzgün hissedeceğine, yaşama daha farklı bir pencereden bakacağına, tecrübesi olmayan yollara gireceğine, evliliğinin istediği gibi çıkmayacağına, alım gücünün zayıflamayacağına, kazana ve haklı çıkan tarafın kendisi olacağına, bu sayede sağlığının da huzurunun da yerine geleceğine, özlem gidereceğine ve çevresinin kalabalık olacağı günler yaşayacağına, epey uğraştıktan sonra sorunu biraz düzelteceğine yorulur.

Rüyada çok yüksek binadan düşmek gördüyseniz:

  • Son zamanlarda oluşan karışıklıklar veya problemler, aslında size faydası olmayan ya da artık faydası kalmamış olan plan, ilişki, düzenleme veya anlaşmalardan kurtulmanıza yardım ediyor olabilir.

Rüyada yüksek binadan düşmek sorun yaşasalar da her sıkıntının hane içinde kalacağına, güvendiği kişilerden yana sıkıntı alacağına, emeklerinin boşa gideceğine, bir sebeple uzun sürecek bir sıkıntı içine düşüleceğine, maddi olarak zorluk çekileceğine, kardeşler arasında sürtüşmeler yaşanacağına işarettir.

Rüyada yüksek bir binadan düşmek haneye bolluk ve bereket dolacağına, karşılaşılan bir tehlikenin ya da riskin sağduyu ve sükûnet sayesinde yok edileceğine, kişinin gönlünü alacağına, ticaret sektörüne atılacağına delalet etmektedir.

Rüyada yüksek bina düşmek hayatının kolaylaşacağına ve daha keyifli hale geleceğine, çok kısa bir süre içinde yaşanan bütün sorunların ortadan kaldırılacağına, büyük bir kazanç elde edileceğine ve uzun zamandan beri hayali kurulan eve kavuşulacağına delalet etmektedir.

Rüyada yüksekten binadan düşmek eski işlerinden daha iyi ve hayırlı işlere kavuşacağına, iş sahibi olmak için uğraş verileceğine, dertlerin kısa süre içinde ortadan kalkacağına işarettir.

Rüyada çok yüksek binadan düşmek sevindirici haberler alınacağına, ikilemde kalınan bir durumda hayatı olumlu yönde etkileyecek bir karar verileceğine, sağlığını da kaybedeceğine, oturduğu koltuktan emir verecek kadar söz hakkı edineceğine, parasının ve malının artacağına rivayet eder.

Rüyada yüksek binalardan düşmek işlerinin bozulacağına, kazancının eksileceğine, yaşanan sorunların günden güne çoğalacağına, sevdiği bazı kişiler ile çok rahat edeceği ve büyük kazanç elde edeceği bir işe gireceğine tabir olunur.

Rüyada binadan düşmek hayallere kavuşulacağına, ancak bu kişilerin pes etmemesinden ötürü kendilerine büyük bir ders vereceğine ve bu sayede başarılar kazanacağına, üzüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada binadan aşağıya düşmek uykusuz geçen gecelerin sona ereceğine, sorunların tatlıya bağlanacağına, psikolojik olarak toparlanacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments