Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada parti binası görmek

Rüyada parti binası görmek

Rüyada parti binası görmek alışveriş merkezlerinde vakit geçireceğine, Allah’ın hoşuna giden, güzel ameller işleyeceğine, tüm risklerini göze aldığı bir işe atılarak bu işten çok büyük gelir elde edeceğine, aşk hayatının çok güzel bir hal alacağına, maddi problemlerinin tamamen ortadan kalkacağına, bundan sonra istediği gibi rahat rahat harcama yapacağına ve para sıkıntısı çekmeden geçinebileceğine, güzel, olumlu ve hayırlı gelişmeler yaşayacağına, kafasının ve içinin rahatlayacağına, sağlıklı ve mutlu bir kişi olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada parti binası gördüyseniz:

  • Eksik ya da yarım kalmış ilişkiler, planlar veya projeler tamamlanabilir.

Rüyada parti binası görmek geçim derdinin biteceğine, şansının ve kısmetinin açılacağına, maddi açıdan sıkışık bir dönem geçirileceğine, rahata ereceğine ve maddi olarak da güç kazanacağına yorulur.

Rüyada parti liderlerini görmek aydınlık bir döneme girileceğine, zararların telafi edileceğine, hayallerin gerçekleştirileceğine, evlat sahibi olunacağına, zorlukların ve engellerin aşılacağına, zaman zaman karşısına çıkan bu mesele yüzünden bugünkü hayatına yeterince adapte olamayacağına ve aile içinde de gerginlik yaşayacağına, sinirlerine hakim olmakta güçlük çekeceğine işaret eder.

Rüyada evde parti vermek borçları nedeni ile hapislik durumlar yaşayacağına, elindeki avucundaki her şeyi kaybedeceğine, sorunların yakın zaman içinde son bulacağına, yaşanan tatsız durumların ortadan kalkacağına delalettir.

Rüyada partiye üye olmak sosyal hayat içinde tanışılan bir kişinin oyununa gelineceğine, ancak üzüntülerin yakın bir zamanda sona ereceğine, rüya sahibinin istediği gibi bir işe kavuşacağına, insanlar arasında çok büyük saygı göreceğine yorulur.

Rüyada parti başkanı görmek her geçen gün başarılarının artacağına, rakiplerine karşı her zaman çok daha güçlü olacağına, uğranacak zararı karşılamak için hiç istenmeyen bir işte çalışılacağına delalet etmektedir.

Rüyada evde parti verdiğini görmek her istediğini elde edeceğine, geçmişten gelen ama hala kanayan yaraların kapanacağına, geçimin kolaylaşacağına, rızkın genişleyeceğine tabir olunur.

Rüyada parti genel başkanını görmek hanesi içinde herhangi bir sıkıntının yaşanmayacağına, yoluna çıkacak olan bir sıkıntı yüzünden üzüntü verici bir hale düşeceğine, aile bireyleri arasında ortaya çıkan sorunları yakın bir zaman içinde çok büyük sıkıntılara girmeden ve elindeki imkânları kullanarak çözeceğine işaret eder.

Rüyada parti bayrağı görmek sıkıntı yaşadığı zamanlarda hep bir çıkış yolu bulacağına, sevdiği kişilerden çok büyük destek göreceğine, hayatını sürdürmek için kendisine yeni yollar arayacağına, aradaki dostluğun daha da pekişeceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments