Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüksek binalara çıkmak

Rüyada yüksek binalara çıkmak

Rüyada yüksek binalara çıkmak yaptığı hareketlerin aşırılığını fark etmemesi sonucunda ise çevresi ve sevdikleri tarafından yalnız bırakılacağına, üzerinde düşünülen bir çalışmanın büyük kazanç sağlayacağına, başarısızlığa düşeceğine, neşesini ve ağız tadını yitireceğine, mutsuz olacağına, yoluna çıkacak olan bir sıkıntı yüzünden üzüntü verici bir hale düşeceğine, işlerinin de istediği şekilde yürüyeceğine, sıkıntılara karşı borç bulunamadığı için zararın daha da büyüyeceğine, koşulların her geçen gün düzeleceğine, doğru kararların alınacağına yorulmaktadır.

Rüyada yüksek binalara çıkmak gördüyseniz:

  • Arkadaş veya akrabalarınızla biraraya gelebilirsiniz.

Rüyada çok yüksek bir binaya çıkmak ticaret hayatında ya da meslek hayatında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, kötü niyetli kişilerle pazarlığa oturulacağına, bütün emeklerin heba olacağına ve eğitimle ilgili olarak yapılan yatırımların zarar getireceğine, geçmişten gelen tüm sıkıntıların ve borçların sona ereceğine, küs olduğu kişilerle barışacağına tabir olunur.

Rüyada yüksek bir binanın tepesine çıkmak çok mutlu olup, tüm sıkıntılarından, dertlerinden ve üzüntülerinden kurtulacağına, uzun süre büyük üzüntüler duyulacağına, saygı duyduğu ve önemsediği biri haline geleceğine tabir olunur.

Rüyada asansörle yüksek binaya çıkmak önemli ve ciddi işler yapacağına, ekmeğe ve kazanca ulaşacağına, hayatının daha kolay ve güzel hale geleceğine, çalışma hayatında çok hayırlı ve başarılı işler ortaya koyarak çok iyi kazançlar elde edeceğine, üzüntülerin yerini sevince bırakacağına delalet etmektedir.

Rüyada yüksek binalara çıkmak rakiplerin yenilgiye uğratılacağına ve zorlukların kısa süre içinde sona ereceğine, çok hayırlı kişiler ile irtibata geçip işlerini büyüteceğine, üzüntü verici bir duruma düşüleceğine, hayat içerisinde bazı hayal kırıklıkları yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada yüksek bir binaya çıkmak karşısına çıkacak başarılı ve ünlü kişileri çeşitli şekillerde kendisine örnek alarak işlerini daha değişik ve dikkat çekecek şekillerde ortaya koyacağına, bu sayede daha büyük ve helal kazançlar elde edeceğine, büyük bir yükten kurtulacağına, eski konuların tekrardan gündeme geleceğine işaret eder.

Rüyada yüksek bir binanın çatısına çıkmak verilen emeklerin boşa çıkmayacağına ve istenirse bütün güçlüklerin üstesinden gelinebilineceğine, eşler arasında ayrılığa sebep olacak bir olay yaşanacağına, alınan kararların bir türlü istenen şekilde uygulanamayacağına ve azalan kazancın sonunda tamamen biteceğine, hem işyerine hem haneye bolluk ve bereket geleceğine, anlayışlı, hoşgörülü ve düşünceli bir kişi olunacağına işarettir.

Rüyada yüksek bi binaya çıkmak bir ev alma konusunda kısa sürede önemli adımla atılacağına, çok büyük ve çok hayırlı işlere imza atacağına, hayallerinin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına işarettir.

Rüyada yüksek katlı binaya çıkmak zorluklardan, zahmetten ve sorunlardan kurtuluşa erileceğine, beklenmeyen yerden gelecek yardımlara, bir türlü istediği gibi bir yuva kuramamanın eksikliğini hissederek üzüntü çekeceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments