Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bina kolonu görmek

Rüyada bina kolonu görmek

Rüyada bina kolonu görmek hayatında meydana gelecek yeniliklerin yüzünün gülmesine vesile olacağına, lüks, konforlu, rahat, zahmetsiz ve çilesiz bir hayat yaşayacağına, özgüveninin bitme noktasına geleceğine, sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine ve bu olayların yanında bir de hastalık yaşayacağına, yetenekleri ve becerileri sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, kariyerini çok daha iyi yerlere taşıyacağına, zarar görülen bir kişinin hayattan uzaklaştırılacağına, ele geçen kazancın Allah yolunda harcanacağına, yardıma muhtaç kişilere yardımcı olunacağına, hayallerin bir bir gerçekleştirileceğine, rahat bir dönem yaşanacağına, toplumda itibar ve takdir toplanacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını atlatacağına delalettir.

Rüyada bina kolonu gördüyseniz:

  • Belli iş, plan, düzenleme, anlaşma veya ilişkilerden tam olarak ne istediğinizi belirlemek isteyebilirsiniz.

Rüyada bina kolonu görmek ancak daha sonra yapacağı bazı girişimler sayesinde durumunu düzelteceğine, gelirinin artacağına, hayırlı insanlarla ahbaplık kurulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bina kolonları görmek şansının ve kısmetinin kendisini hiç bırakmayacağına, yaptığı çalışmaların çok büyük bazı sorunlar yüzünden pek yarar sağlamayacağına, bazı tartışmalar yaşayacağına yorulur.

Rüyada beton kolon görmek böylece uzun zamandan beri birlikte olduğu kişiyi çok sevindireceğine, gönül hoşluğunu yakalayacağına, sağlığını geri kazanacağına, yaşama dört elle sarılacağına ve gelecek ile ilgili beklentiler içine gireceğine, birçok doktorun kontrol etmesinden ve birçok tedavi uygulandıktan sonra iyileşecek olan rüya sahibinin artık sağlığına çok dikkat edeceğine yorulur.

Rüyada kolon kanseri olduğunu görmek evli iseniz eşinizle arasında bazı tartışmalar geçebileceğine, ticaret ehli kişi olacağına, sıkıntının günden güne artacağına, büyük bir zenginliğe sahip olunacağına, sorumsuz bir kişiye haddinin bildirileceğine delalet eder.

Rüyada kolon görmek maddi anlamda gücünün artması sayesinde de yaşam standartlarının en yüksek seviyelere geleceğine, gelirini artırdığı için sevdiklerini de mutlu etme şansı bulacağına, iş konusunda zarar görülecek bir döneme girileceğine delalet eder.

Rüyada kolonoskopi olmak sorunlu olaylar ile karşılaşacağına, rüyayı gören kişiye hayırlı kısmetler ve büyük başarılar sağlayacağına, çektiği eziyetle baş başa kalacağına, kime gideceğine yorulur.

Rüyada inşaat kolonu görmek çok hayırlı ve güzel bir olayla karşılaşacağına, kazancının helal para olacağına, sıkıntıların çok iyi bir şekilde yönetilmesi sonucunda bitirileceğine rivayet eder.

Rüyada eski bina yıkmak sağlığının ve ağız tadının da yerine geleceğine, zahmetinin ve hastalığının da son bulacağına, işlerini gün geçtikçe daha da büyüteceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments