Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kolon kanseri olduğunu görmek

Rüyada kolon kanseri olduğunu görmek

Rüyada kolon kanseri olduğunu görmek yalnız kalınacağına, ardından yeni bir iş bulunacağına, bu sayede aksiliklerin ve üzüntülerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine, hayır işleri yapmayı da ihmal etmeyeceğine, insanlara yardım edeceğine, hayır duaları ve iyi dilekler alacağına, bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekileceğine, neşesinin ve keyfinin bozulmayacağına, neşesinin, keyfinin, huzurunun ve ağız tadının yerine geleceğine, çok büyük kısmetler sağlayacak bir işe girileceğine ve rahat bir hayata sahip olunacağına, geçim kaygısı duymayacağına, çalışmadan da sabit bir gelire sahip olma şansın elde edeceğine, kötü duygu ve düşüncelere kapılmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada kolon kanseri olduğunu gördüyseniz:

  • Fazla derinlemesine bilmediğiniz konularda iddalı olmaktan kaçınmalısınız.

Rüyada kolon kanseri olduğunu görmek hayatının bir düzene kavuşacağına, devlet kapısından bir yardım alacağınıza, çeşitli kırgınlıklar olacağına, ortak olarak girilen bir işte çok zarar edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada beton kolon görmek daha ağırbaşlı ve olgun bir kimse olacağına, rahata kavuşacağına, işlerinin yolunda gideceğine, ağız tadının ve keyfinin de bozulacağına işaret etmektedir.

Rüyada bina kolonu görmek yüksek mevkilerde bir işe terfi edileceğine, işlerini düzeltmek için çok büyük adımlar atacağına ancak ne yaparsa yapsın yine sıkıntılı durumlara düşeceğine, işlerinin gerileyeceğine, elinin sıkışacağına işaret eder.

Rüyada bina kolonları görmek hastalanacağına, borçlanacağına ve zor zamanlar geçireceğine, alın terinin ve çalışmalarının boşa gitmeyeceğine, ancak bu durumların kısa süre içinde olumlu bir hal alacağına yorulmaktadır.

Rüyada kolonoskopi olmak çıkılan bir yoldan geri dönüleceğine, sevdiği kişiler ile birlikte bir seyahate çıkacağına, daha çok iş yapacağına delalet etmektedir.

Rüyada kolon görmek hayır işlerinde zaman harcanacağına ve rahat edilecek bir döneme girileceğine, rüyayı gören kişinin o kimseye karşı içine kurt düşeceğine, çevresindekilerle hoş sohbet ve uyum içinde olacağına işarettir.

Rüyada inşaat kolonu görmek sağlık sorunlarının kısa süre içinde ortadan kalkacağına, herkes tarafından kıskanılan çalışmalara imza atılacağına, sorunların yakın zamanda atılacak akıllıca adımlar sayesinde biteceğine, karşılaşılan bir haksızlıktan ötürü çok üzüntü duyulacağına, iş hayatı içinde zor zamanlar geçirileceğine tabir olunur.

Rüyada kanser olup iyileştiğini görmek borçsuz, maddi sorunlar olmadan, zengin bir hayata sahip olunacağına, zorlukların biteceğine, aniden hayatına girecek bu insan sayesinde duygularında pek çok değişimi aynı anda yaşayacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments