Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kolon görmek

Rüyada kolon görmek

Rüyada kolon görmek üzüntülerin, dertlerin ve endişelerin sona ereceğine, düzeninin, huzurunun, keyfinin ve de sağlığının bozulacağına, başkaları tarafından önemsenen biri haline geleceğine, üzüleceğine ve yıpranacağına, zor durumların tatlıya bağlanacağına, yapılan hataların telafi edilmesi noktasında büyük bir fırsat yakalanacağına, yeni bir adım atılacağına, bu adımın ardından uzun bir zamandan beri devam eden düşmanlığın biteceğine, arzu ve isteklerine de hasret bırakacağına, aile büyüklerinden birinin başının sıkışması üzerine kendisine yardımcı olunacağına, çıkan bazı dedikodular yüzünden kötüye giden evliliğin düze çıkması için uzun uğraşlar verileceğine delalet etmektedir.

Rüyada kolon gördüyseniz:

  • Başarılı olabilmek ya da istediğiniz yönde ilerleyebilmek için önem verdiğiniz kişilerin desteğini almanızda fayda var.

Rüyada kolon kanseri olduğunu görmek herkesin sahip olmak istediği hayata sahip olacağına, yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, gayrimenkul işine girileceğine ve uzun bir zamandan beri hayal edilen şeylere kısa sürede kavuşulacağına, güzelleşeceğine, iyileşeceğine, kısmet alacağına işaret eder.

Rüyada kolonoskopi olmak dikkat çekeceğine, ön planda kalmayı sağlayacağına, iş kaybı yaşayacağına, içinde bulunduğu ruhsal sıkıntıları sevdiği kişilerin vereceği destek sayesinde çözüme kavuşturacağına alamet eder.

Rüyada beton kolon görmek yokluk içine gireceğine, zor durumlara düşeceğine ve kötü günler yaşayacağına, kendisini çok iyi yerlere getirecek ve büyük kazançlar sağlayacak kararlar vereceğine, çok başarılı olacağına, harcadığının yerine çok daha fazlasını koymayı başaracağına işaret eder.

Rüyada bina kolonları görmek elinden gelen her türlü yardımı göstererek pek çok hayır duasına kavuşacağına, evindeki huzurun, anlayışın, sevginin, saygının ve iletişimin bozulacağına, bağının ve bahçesinin de artacağına işaret eder.

Rüyada kolon görmek büyük bir emek vererek ve çok büyük azim göstererek başarıya ulaşacağına, sıkıntıların bazı hastalıklara sebep olacağına, maddi açıdan büyük bir yokluk çekileceğine, kişinin yaptığı hayırseverlik ve yardım neticesinde de manevi anlamda çok mutlu hissedeceğine, yaşamında aksiliklerden, hastalıklardan ve kazalardan uzak, sevdikleri ile mutlu bir geleceğe sahip olacağına alamet eder.

Rüyada bina kolonu görmek özel hayatını başka insanlara kapatarak daha sakin, huzurlu bir yaşantıya başlanacağına, emeklerinin heba olacağına, uzun zamandan beri zorluk yaşatan bir olayın üstesinden gelineceğine, yıpranan sinirlerin çıkılacak olan bir tatil sayesinde düzeleceğine ve alınacak bir hediyeyle birlikte kırgınlıkların unutulacağına alamet eder.

Rüyada inşaat kolonu görmek onlarla güzel, keyifli günler geçireceğine, anne baba duasının alınacağına ve yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, kişinin plan yapmaktan çekinmeden hareket edeceğine ve kendi menfaatlerini göz önünde bulunduracağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments