Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bina kolonları görmek

Rüyada bina kolonları görmek

Rüyada bina kolonları görmek çok büyük mutluluk duyacağına, ağız tadına kavuşacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, iş hayatında ister istemez ele bir haram malın geçeceğine, kendisini iyi hissetmeyeceğine, iyi markalardan giyinmekten ve tatillere gitmekten geri kalmayacağına, rüya sahibinin yalnızlaşacağına, çok dikkat çekeceğine, kavgalı aile bireyleri ile aralarındaki suların durulacağına ve daha aklı başında hareket etmenin sonucunda var olan sıkıntılı durumların sona erdirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada bina kolonları gördüyseniz:

  • Beklemeyin kontrolü ele alın.

Rüyada bina kolonları görmek bir sebeple bazı sorunlarla muhatap olacağına, eşi ve çocukları ile hayal ettiği hayatı yaşayacağına, kötü kişilerin haneden uzak tutulacağına, sevinçli bir haber alınacağına, bu sayede çok büyük bir mutluluk yaşanacağına, eşler arasındaki tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine işarettir.

Rüyada bina kolonu görmek malının ve parasının çoğalacağına, yol kat edeceğine, bol para kazanacağına, sevdiği kişiler ile yola çıktığı işlerin ister istemez bir noktada kilitlenip kalacağına delalet eder.

Rüyada inşaat kolonu görmek alın terinin ve tükettiği nefesin kazandıklarına değeceğine, çok güzel ve hayırlı bir hayat yaşayıp huzur içinde bir aile hayatına sahip olacağına, hayallere kendini çok fazla kaptıracağına ve bu nedenle de çok üzüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada beton kolon görmek aile hayatı ile ilgili çok hayırlı ve güzel bir adım atılacağına, çok büyük üzüntüler ile karşılaşacağına, elini attığı her işi layığıyla yerine getireceğine rivayet eder.

Rüyada kolonoskopi olmak başını ağrıtacak olaylar yaşayacağına, huzurunu, mutluluğunu, ağız tadını ve keyfini yitireceğine, üzgün olacağına, rakiplerini geçmeyi ve bertaraf etmeyi bileceğine tabir olunur.

Rüyada kolon kanseri olduğunu görmek kıran kırana bir mücadelenin ardından rakiplerin çok zarar edeceğine ve kısa süre içinde pek beklenmeyen bir performans sergileneceğine, bu performans sayesinde de iş konusunda teklif alınacağına, çok büyük bir özgüven sahibi olacağına, borçlarının hafifleyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kolon görmek kısa bir süre içinde işlerin zorlaşacağına, başarıya ve hayallere giden yolların kapanacağına, aile hayatında da çok huzurlu ve mutlu olunacağına yorulur.

Rüyada bina altında kalmak karlı bir iş ortaklığı yapacağına ve bu işin bütün bir hayatını ve geleceğini olumlu yönde etkileyeceğine, geniş ve bol rızık elde edeceğine, Allah katında makbul olacak işlere atılacağına, gün sayacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments