Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kolonoskopi olmak

Rüyada kolonoskopi olmak

Rüyada kolonoskopi olmak hayatın kişiye her nimetini sonuna kadar sunacağına, sorunlarının ve dertlerinin çözümü için bazı fırsatlar yaratacağına, üzüntüden gülmeyi unutmuş olan gözlerinin ve yüzünün yeniden güleceğine, kısmetinin, şansının ve bahtının bundan sonrası için açık olacağına, sorunlu bir dönemin başlayacağına, ayıplanacağına ve kendisini çok kötü hissedeceğine, işlerin yoluna gireceğine, dertlerin biteceğine, büyük bir iş için bir ortaklık kurulacağına, planlı ve programlı davranacağına bu sayede de istediği başarıyı ve kazancı da elde edeceğine, büyük önlemler almasına ve çok geniş çaplı yatırımlar yapmasına rağmen karşılık olarak çok küçük bir kazanç elde edeceğine, bu yüzden bir miktar zarar edeceğine, yaptığı işten ve attığı adımlardan pişman olacağına yorulmaktadır.

Rüyada kolonoskopi olmak gördüyseniz:

  • Belli bir anlaşmayı ya da üzerinde uzlaşılması gereken bir konuyu kontrol etmeye çalışmamalısınız.

Rüyada bina kolonu görmek yeni heyecanlar ve yeni gönül ilişkileri yaşayacağına, elindekini de bitireceğine, çirkin bir iş yapmaya işaret etmektedir.

Rüyada kolon görmek Allah’a dua edeceğine, sanatının insanları memnun ve tatmin etmeyeceğine, eline geçen parayı yapacağı bir hata yüzünden girdiği bir işte batıracağına yorulmaktadır.

Rüyada inşaat kolonu görmek yeni bir işe ve yeni bir hayata geçeceğine, huzur dolu günlerin yakın zaman içinde geleceğine, sorunların ve sıkıntıların düzeltileceğine, mutlu olunacağına, işlerini çok iyi yerlere getireceğine, elinde bulunan kazancın kendisine çok yeni kapılar açacağına tabir olunur.

Rüyada bina kolonları görmek yeni kararların mutluluk ve başarı getireceğine, mallarının ve parasının üstüne ekleyeceğine, bir sağlık sorunu yüzünden uzun bir süre boyunca hayata ara verileceğine inanılır.

Rüyada beton kolon görmek endişe duyulan konularda ferahlığa çıkılacağına, daha iyi bir yaşam standardı tutturmak için atılan adımların çok büyük kazançlar sağlayacağına ve iş hayatında yönetici konumunda olan insanların dikkatini çekeceğine, geleceğe dair şimdiden yatırım yapacağına, rızkının bollaşacağına, elinin de bolluk göreceğine delalettir.

Rüyada kolonoskopi olmak hayatının ağzının tadına göre olacağına, güçten düşeceğine, yorulacağına, kişinin hayırsız işlere ve kötü kişilere denk geleceğine, maddi kayba uğrayacağına rivayet eder.

Rüyada kolon kanseri olduğunu görmek evlilikte bazı sorunlar yaşanacağına, işlerin ters gideceğine, rüya sahibinin gönlünün feraha ereceğine, kötü düşüncelerinin ve sıkıntılarının da dağılacağına, ele geçen eğitim fırsatlarının değerlendirileceğine ve kararlaştırılan noktaya ulaşmak için birçok kişi ile işbirliği yapılacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments