Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada inşaat kolonu görmek

Rüyada inşaat kolonu görmek

Rüyada inşaat kolonu görmek moralinin, huzurunun, neşesinin yerine geleceğine ve yüzünden gülümsemenin hiç eksik olmayacağına, hatırı sayılır bir maddi varlığa sahip olunacağını ve dünyadaki her zevkten tadılacağını, sağlıklı, neşe dolu günler geçirileceğini müjdelediği gibi, evlat sahibi olanların aile bağlarındaki kuvvetin herkes tarafından alkışlanacağına, ne kadar isteği varsa gerçekleşeceğine, var olan dertlerinin hepsinin son bulacağına, söz dinlemeyen, burnunun dikine giden çocuklara ve rüya sahibinin emeklerinin boşa gideceğine, büyük adımların atılıp çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, kariyerinin yükseleceğine ve hayatında dönüm noktası olacak olayların yaşanacağına, borçlarının çoğalacağına, aile hayatıyla ilgili olarak çok önemli bir karar vereceğine işaret etmektedir.

Rüyada inşaat kolonu gördüyseniz:

  • İddiacı bir yapı gösterebilirsiniz.

Rüyada inşaat kolonu görmek çok büyük tartışmalara ve çekişmeler yaşayacağına ve aile arasında zaman zaman sürtüşmeler meydana geleceğine, büyük bir hamle yaparak bu durumu kendi lehine çevireceğine, bu çalışmaya benzer sorunlu işleri çözmek için öne çıkacağına, dolayısıyla geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bina kolonları görmek sevilen kişiler ile çok güzel günler geçirileceğine, çok büyük çalışmalara girileceğine ancak bu işlerin herhangi bir şekilde sekteye uğrayacağına, hayırlı haberler duyacağına delalettir.

Rüyada kolon kanseri olduğunu görmek maddi sıkıntılardan kurtulmaya, işlerinin kısa süre içinde hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, içinde bulunduğu üzüntülü durumun yakın zamanda düzeleceğine, eline geçen kazancın gün geçtikçe daha da artacağına, çevredeki insanlardan da destek alınacağına rivayet eder.

Rüyada beton kolon görmek yeni işlere girmek için büyük bir sermaye oluşturulacağına, ailesini ve kendisini kalkındıracak işlere atılacağını, manevi olarak tüm mukaddes değerlere sahip çıkarak hareket edeceğine ve aile büyüklerine saygıda kusur etmeyen, hayırlı bir evlat olacağına, ağız tadından ve neşesinden de olacağına yorulur.

Rüyada kolon görmek makam, söz ve yetki sahibi olacağına, eğer kötü dönemdeyse de bu durumun bir süre daha süreklilik göstereceğine, iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, yakın bir zaman içinde yeni ve daha başarılı işlere gireceğine delalet eder.

Rüyada kolonoskopi olmak imkân sahibi olacağına, sorunlarla dolu özel hayatın nihayete ereceğine, alınacak kararların kişinin geleceğini baştan sona değiştireceğine ve risklerle dolu olsa da yeni kapıların kişiye bugüne dek beklediği tüm fırsatları sunacağına, kişinin fırtınalı günler yaşamaya başlayacağına, borçlanacağına, hastalanacağına, üzüleceğine rivayet eder.

Rüyada bina kolonu görmek mutluluğun ve başarının sırrını çözmeyi bileceğine, ömrünün hayırlarla dolu geçeceğine, eşinin ve çocuklarının kendisi içi vefa göstereceğine, geçim sıkıntısının olmayacağına, onlarla bol muhabbette olup eğlenceli zaman geçireceğine tabir olunur.

Rüyada inşaat süpürmek haneye giren küçük bir miktar para sayesinde derin bir nefes alınacağına, yaptığı işte sivrileceğine, içine kapanacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments