Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beton kolon görmek

Rüyada beton kolon görmek

Rüyada beton kolon görmek işlerin sürekli artacağına, hayatın baştan sona güzel bir hal alacağına, aile hayatının gün geçtikçe daha güzel olacağına, hayırlı gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşanacağına, kazancın artacağına ve huzurlu, rahat ve sağlıklı bir ömür sürüleceğine, çok verimli bir çalışma içine girileceğine, zenginlik sahibi olunacağına, sıkıntılarının sona ereceğine, ortaya konulacak çalışmalar ile huzurlu bir döneme girileceğine, başarılarının katlanacağına, iş hayatındaki rakiplerine büyük fark atacağına, ertelenen bir tatile çıkılacağına, bu sayede yaşanan sorunlardan kısa süre içinde uzaklaşılacağına ve hem maddi hem manevi olarak rahata erileceğine yorulmaktadır.

Rüyada beton kolon gördüyseniz:

  • Pek çok konu transforme oluyor.

Rüyada beton kolon görmek işlerinin açılacağına, her geçen gün daha sağlam ve kazançlı işlere imza atılacağına ve bolluk ve bereket içinde bir hayat sürüleceğine, zarar getirecek bir işe girileceğine ve bu işte büyük bir sorun yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada bina kolonu görmek kişinin evlatlarının artacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde atlatacağına, daha rahat ve huzurlu bir yaşam süreceğine, çektiği zahmetin ve zorluğun biteceğine, içinin rahatlayacağına işaret eder.

Rüyada kolonoskopi olmak yaptığı işte kazandığı paralarla başkalarına da faydalı  olacağına, sevdiği birini kırmaya, bir sebeple daha önce hiç yapmam dediği bazı işlere gireceğine, sıkıntılı zamanlar yaşayacağına delalet eder.

Rüyada inşaat kolonu görmek yaşanan büyük sorunlar ve sıkıntılardan sonra çok daha büyük sorunlar ile uğraşmak zorunda kalınacağına, yardım istenen kişilerin yardım eli uzatmayacağına, ağır bir hastalık ile baş etmek zorunda kalınacağına ve bu sebeple aile hayatının da bozulacağına, yapılan işte çok iyi bir kişi ile tanışılacağına, bu kişi ile yeni işlerin peşinde koşulacağına, daha büyük kazançlar elde edileceğine, dost ya da akrabalardan birinin vereceği destek sayesinde çözüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kolon kanseri olduğunu görmek varsa tüm borçlarını ödeyeceğine, zarar edilen işlerin kara geçirileceğine, rahatının, sağlığının ve ağız tadının yerinde olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kolon görmek maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşanacağına, sorunların yakın zaman içinde sona ereceğine, yolunun açık olacağına, bunun sonucunda bazı sorunların düzeltileceğine ancak dikkat edilmezse yeni ve daha büyük sorunlarla uğraşmak zorunda kalınacağına işarettir.

Rüyada bina kolonları görmek çevresindeki kimselerin kendisini yarı yolda bırakıp, ona en büyük darbeyi vuracaklarına ve rüya sahibinin de uzun süre bu nedenle belini doğrulatamayacağına, işlerin artacağına, onların sorunlarını çözmek için elinden gelen herşeyi yapacağına rivayet eder.

Rüyada beton tavan görmek çok zor olayları çok kısa bir zamanda çözeceğine ve bu durumdan ötürü çok büyük başarılar elde edeceğine ve çok büyük bir şöhrete kavuşacağına, rahat bir döneme girileceğine, eşler arasındaki soğukluğun ortadan kalkacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments