Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski bina yıkmak

Rüyada eski bina yıkmak

Rüyada eski bina yıkmak yanlışının da çevresinde deyim yerindeyse yüzünün kızarmasına, başının da önüne eğilmesine neden olacağına, tecrübe kazandıracağına, daha fazla gelir sahibi olacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük bir işe gireceğine, işlerini çok iyi yerlere getireceğine, elinde bulunan kazancın kendisine çok yeni kapılar açacağına, mütevaziliğini asla elden bırakmayacağına, sevdiği kişiler tarafından uğratılacağı zararlar yüzünden çok büyük üzüntü duyacağına, sorunların çözümü için sürekli kendisine danışılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eski bina yıkmak gördüyseniz:

  • Yeni ortaya çıkan bir teklif önceden yapılmış planlarda değişiklik yapılmasını gerektirebilir.

Rüyada eski bina yıkmak huzurun ve mutluluğun hâsıl olacağına, umutlarını yitireceğine, hayata karşı beklentilerini kaybedeceğine, üzüleceğine, kırılacağına, bir sebeple maddi sıkıntıya düşeceğine tabir olunur.

Rüyada bir binayı yıkmak çok hayırlı ve büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine ve ferahlığa kavuşacağına, sorunların yeni sorunlar doğuracağına, hayallerinin teker teker gerçekleşeceğine delalet eder.

Rüyada binayı yıkmak huzurunu ve neşesini kaybedeceğine, aile hayatında yaşanan üzüntülerin ve tartışmaların son bulacağına, düşmanını dost, dostunu da düşman sayacağına ve yanlış kimselere değer vereceğine işaret etmektedir.

Rüyada eski evi yıkmak çalışmalarının bilim çevresi tarafından kabul göreceğine, çok günah işleyeceğine, önündeki yaşamında maddi ve manevi yönden huzursuz ve rahatsız olacağına, başarılarının devamlı olacağına, sorunlarının, sıkıntılarının ve dertlerinin biteceğine yorulur.

Rüyada eski ev yıkmak kötü giden şansın yakın zamanda iyiye döneceğine, vakitli bir şekilde kalkılması ve işe başlanması sayesinde çok yol katedileceğine ve zengin olunacağına, içinden çıkılmaz bir hal alacağına, diğer taraftan yapılan bazı işlerde kazanç edileceği için birçok kez borç alınacağına, bu borçlardan ötürü büyük sorun yaşanacağına ve çok yakın bir zamanda aile içinde tartışmaların baş göstereceğine, işinde profesyonel kimse olacağına yorulur.

Rüyada tuğla yıkmak kucaklaşacağına, hasret ve özlem gidereceğine, çok iyi ve hayırlı evlatlara sahip olacağına, hasta kimsenin eski neşesine kavuşacağına ve evde bayram havası eseceğine rivayet eder.

Rüyada çatıyı yıkmak doktordan doktora koşturacağına, çok zor günler geçireceğine, üzüleceğine ve yıpranacağına, zaman zaman kişiyi ezeceğine inanılır.

Rüyada evi yıkmak kısa süre içinde hiç olmadığı kadar rahat edeceğine, sonradan da çok üzüleceğine, sorun yaratan olayların yakında biteceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments