Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bina çökmesi görmek

Rüyada bina çökmesi görmek

Rüyada bina çökmesi görmek şan şöhret, itibar kazanacağına, kendisine olan güvenini tazeleyeceğine, kısa sürede iş hayatında uğradığı zararları telafi edeceğine, bunlar sayesinde hayata karşı güçlü olacağına, sahip olduğu malın miktarında artış yaşanacağına, ahirette de bu davranışlarının mükafatını alacağına, büyük ve güzel gelişmeler sayesinde işini büyüteceğine, maddi açıdan büyük bir kayba uğranacağına, sevilen şeylerin teker teker yitirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada bina çökmesi gördüyseniz:

  • Yakın çevrenizle bazı fikir ayrılıkları yaşayabilirsiniz.

Rüyada devlet binasının yıkıldığını görmek bir anda yokluğa düşüleceğine, sıkıntılı bir dönem geçirdikten sonra daha büyük zorluklar yaşayacağına, musibetli ve melanetli olaylar yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada büyük bina yapmak benimsemediklerini ve kabul etmediklerini rahatça ve açıkça söyleyebileceği fırsatlar yakalayacağına, her zaman hakkına sahip çıkacağına, girdiği bütün işlerde kendisini ispatlayacağına alamet eder.

Rüyada yüksek binadan bakmak ettiği duaların ve dileklerin kabul olacağına, elinde bulunan parayı da bu şekilde harcayacağına, çevresindeki güzel, iyi kalpli ve hayırlı insan sayısının da artacağına işaret eder.

Rüyada dönen bina görmek parasının ve canın güvende olacağına, yaşanacak sıkıntılı bir durum yüzünden çok kötü şeylerin ortaya çıkacağına, uzun bir süre zorluk çekileceğine, ancak daha sonra ettiği duaların kabul olması sayesinde çok büyük bir ferahlığa çıkacağına, işlerinin artacağına, elinde bulunan imkânların bollaşacağına, çok güzel bir mevkiye geleceğine tabir olunur.

Rüyada bina merdiveni görmek geçim sıkıntısı varsa kolaylıkla atlatacağına, aldığı haber yüzünden çok kötü günler geçireceğine, bazı sıkıntılarından kurtulmasını sağlayacağına delalettir.

Rüyada iki katlı bina görmek kendisini üzen ve kederlendiren her ne varsa onlardan kurtulacağına, hayırlı olaylar ve durumlar ile karşılaşacağına, daha zengin hale geleceğine işaret eder.

Rüyada yüksek bir binaya taşınmak aileye yeni bir bebeğin katılacağına, alım gücüne, ödeme kolaylığına ve iyi geçime kavuşacağına, rahat, konforlu ve de lüks bir hayatı olacağına ve kişinin hiçbir şeyin eksikliğini hissetmeyeceğine, kazancının sadakası olarak sürekli olarak hayır işi yapacağına delalettir.

Rüyada yüksek bir binanın çatısına çıkmak maddi ve manevi olarak uğradığı zararı yavaş yavaş telafi edeceğine ve geçirdiği çok zor dönemlerden ötürü biraz da olsa yıpranmış olacağına, eşsiz fırsatlar elde edeceğine, destek göreceğine, emeklerinin karşılığını almaya nail olacağına, yeni bir projenin başına geçirileceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments