Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada iki katlı bina görmek

Rüyada iki katlı bina görmek

Rüyada iki katlı bina görmek ister istemez çok sorunlu bir zaman geçireceğine, büyük bir özgüven kazanacağına, kırgınların ve küskünlerin bir araya geleceğine, aile bağlarının günden güne daha da kuvvetleneceğine, işlerini yoluna koyacağına, bu sayede çok büyük kazanç elde edeceğine, rakipleri arasında başarıları ile ön plana çıkacağına, sürekli olarak bahaneler arkasına sığındığı için tembel biri olarak adlandırılacağına, işlerinin düzeleceğine işarettir.

Rüyada iki katlı bina gördüyseniz:

  • Evinizi, ailenizi veya gayrimenkul konularını ilgilendiren başlıklarda ani gelişmeler yaşanabilir.

Rüyada yüksek katlı bina görmek engellerin ortadan kalkacağına, iş hayatında yaşadığı bütün sorunları aşacağına, aynı sorunlardan muzdarip olunan kişiler ile biraraya gelineceğine delalet eder.

Rüyada katlı bina görmek yaşam enerjisi ile dolacağına, çok başarılı adımlar atacağına, bu adımlar sayesinde hem yüklü miktarda para kazanacağına hem de çok daha üst kademelere geleceğine, hayatta istediği her şeyi gerçekleştireceğine işaret eder.

Rüyada yüksek katlı binalar görmek bütün malını mülkünü varını yoğunu harcayabileceğine, yokluk ve fakirlik nedir hiç bilmeyeceğine, başarılarının artacağına, işlerinin hafifleyeceğine yorulur.

Rüyada üç katlı bina görmek yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, büyük boyutta bir maddi zararla uğraşmak zorunda kalınacağına, muradına ereceğine ve daha önce hiç olmadığı kadar mutlu olacağına delalet eder.

Rüyada çok katlı bina görmek takdir görecek pek çok iş yapacağına, sürekli ağlamaklı olacağına, zamandan da kar edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada iki katlı bina görmek karşılaşılsa bile çok kısa bir sürede üstesinden gelineceğine, yaşanan eksikliklerin giderileceğine ve çok büyük ve güzel işlerde başarı kazanılacağına, hafifleyeceğine, çevresinin hayırlı ve iyi kişilerle dolacağına, dost ve akrabalarından alacağı yardım sayesinde çok zor durumlardan kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada yüksek katlı binaya çıkmak tüm sorunların bu sayede teker teker sona ereceğine, o kişilerden güzel sözler duyulacağına ve jestler görüleceğine, işlerinin her geçen gün daha büyük kazanç sağlayacağına ve eline geçen tüm fırsatları değerlendirip kendisine çok iyi bir gelecek kurmak için büyük çaba sarfedeceğine alamet eder.

Rüyada çok katlı binalar görmek başını ağrıtan ve canını sıkan sorunların ortadan kalkacağına, kişinin dertlerinden, sıkıntılarından ve üzüntülerden kurtularak huzur bulacağına, kursa ve mesleki seminerlere katılacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments