Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüksek bir binaya taşınmak

Rüyada yüksek bir binaya taşınmak

Rüyada yüksek bir binaya taşınmak el attığı bütün işlerde büyük başarılar kazanacağına, üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine, gelirinin artacağı, konforunun ve lüksünün yerinde olacağı, elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine ve malının da aynı oranda artacağına, başarılı olundukça özgüvenin artacağına, işlerin yoluna gireceği ve aradaki buzların eriyeceğine, yenilgiye uğrayacağına bu nedenle de düşünceli ve üzgün gezeceğine, kazanılacak çok büyük bir başarının ardından sevilen bir arkadaşla işlerin daha da büyütüleceğine, yakınlarıyla anlaşmazlıkların biteceğine, kavgasız, gürültüsüz, sakin ve dingin günlerin yaşanacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine ve daha iyi bir hayata sahip olunacağına, bir sebeple her geçen gün daha büyük bir üzüntüye düşüleceğine, sevilen bir kişi tarafından bir haksızlığa uğranılacağına işaret etmektedir.

Rüyada yüksek bir binaya taşınmak gördüyseniz:

  • Gelişmeleri daha farklı bir yaklaşımla ele almalısınız.

Rüyada yüksek bir binaya taşınmak kendisine hayallerinde en büyük desteğin aile üyelerinden geleceğine, düşünmeden adımlar atayacağına, elinize para geçeceğine delalettir.

Rüyada yüksek binaya taşınmak yaşam kalitesinin ve standartlarının artacağına, kendisine tuzak kuranları fark edeceğine, her daim aile tarafından kollanacak olan rüya sahibinin sırtının yere gelmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada eski binaya taşınmak maddi olarak çok büyük kazançlar elde edeceğine, kısa süre içinde mal mülk sahibi olunacağına, yapılan talihsiz bir açıklama yüzünden eleştiri oklarının hedefi olunacağına, tartışılan bir konuda yeniden sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, tecrübeli bir kişi ile kurulacak ortaklık sayesinde para kazanılacağına delalet eder.

Rüyada yeni binaya taşınmak artık hayatının bir düzene gireceğine, işlerinin toparlanacağına, işlerin çok iyi bir duruma getirileceğine, sıkıntıların ve sorunların biteceğine, eş, dost ve akrabalar ile çok hayırlı ve güzel bir çalışma gerçekleştirileceğine, tartışma yaşanan kişilerle aranın düzeltileceğine, mutlu bir yuvaya sahip olunacağına, dertlerin günden güne artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yüksek kata taşınmak çok büyük tartışmalar ve kavgalar yaşanacağına, işlerinde başarı elde edeceğine, sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına alamet eder.

Rüyada yüksek bir eve taşınmak işlerin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, uygulayacağına, çok iyi şeylere delalettir.

Rüyada yüksek bir yere taşınmak elinden gelen herşeyi yapacağına, işlerinin kendisini çok mutlu edecek şekilde iyiye gideceğine, ağız tadından, keyfinden ve neşesinden olacağına, eve kapanacağına, kendisini insan içine çıkamayacak kadar güçsüz hissedeceğine rivayet eder.

Rüyada yüksek eve taşınmak çok büyük bir ferahlık yaşayacağına, kendisini daha rahat hissedeceğine, maddi ve manevi açıdan kötü bir duruma düşüleceğine, kişinin huzurunu bozmaya çalışanların kendi tuzaklarına düşeceğine, akılla ve sağduyu ile hareket edilmesi halinde başarının kaçınılmaz olacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments