Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada büyük bina yapmak

Rüyada büyük bina yapmak

Rüyada büyük bina yapmak hayatının her alanına mutluluğun yayılacağına, kavga ve tartışma dolu bir dönem geçirileceğine, daha sonra bunun ayyuka çıkmasıyla yüzünün kızaracağına, yapılacak bazı akıllıca manevralar sayesinde rakiplerin geride bırakılacağına, tartışmaların son bulacağına, yaşanan üzüntülerin kısa sürede sona ereceğine, bir sebeple bir dönem üzüleceğine, işlerinin kısa bir sürede hiç olmadığı şekilde büyük bir düşüşe geçeceğine ve yakın zamanda kendisinin bile çok şaşıracağı ve sorun yaşayacağı bir işe karışacağına, yaşlılığında dahi unutkanlık, hastalık ve ağrı gibi sorunlarının olmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada büyük bina yapmak gördüyseniz:

  • Bir taraftan sizden beklenenleri yerine getirirken bir taraftan da ilerlemeyi hedeflemelisiniz.

Rüyada büyük bina yapmak düzeninin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden olumsuz etkileneceğine, atılacak adımlarla en doğru kararın verileceğine, girilecek olan işte büyük bir başarı kazanılacağına, eve kapanacağına yorulur.

Rüyada büyük yeni bina görmek şansın yaver gitmesi sayesinde heveslendiği her konuda başarılı olacağına, iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına ve bu yüzden neredeyse ortaklığın bozulma aşamasına geleceğine, yaşamında adeta mucize sayılacak gelişmelerin olacağına, Allah’ın sayısız lütuflarını göreceğine işaret etmektedir.

Rüyada büyük bina görmek rüya sahibinin hayatının en güzel günlerini yaşayacağına, sağlık sorunlarının biteceğine, epey emek vererek biriktirdiği para ile kendi işini kuracağına, yaptığı çalışmalar ile çok büyük kazanç elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada büyük boş bina görmek bir dahaki sefer böyle kişiler ile karşılaştığında daha dikkatli davranacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok başarılı olup iş hayatında üst mevkilerde yer alacağına, sıkıntılarınızdan kurtulacağınıza delalettir.

Rüyada büyük bir bina görmek her şeye çıkarcı bir yaklaşım içinde olacağına, çok uzun zamandan beri kurduğu hayallerini gerçekleştireceğine, sevinçli haberler alınacağına, verilen sözlerin yerine getirileceğine tabir olunur.

Rüyada büyük eski bina görmek kişinin elindeki imkanları sevdiklerini mutlu etmek için kullanacağına, uzun süre büyük üzüntüler duyulacağına, hayırlı ve güzel işlere imza atacağına ve bu sayede uzun yıllardan beri büyük bir özlemle gerçekleşmesini beklediği hayallerinin yakın bir zamanda çok güzel gelişmeler eşliğinde gerçekleşeceğine alamet eder.

Rüyada büyük tarihi bina görmek içine düştüğü sıkıntılardan kısa bir zaman içinde herhangi bir sorun yaşamadan kurtulacağına, kıran kırana bir mücadelenin ardından rakiplerin çok zarar edeceğine ve kısa süre içinde pek beklenmeyen bir performans sergileneceğine, bu performans sayesinde de iş konusunda teklif alınacağına, eline geçen bütün fırsatları işi konusunda değerlendireceğine işaret etmektedir.

Rüyada beyaz büyük bina görmek tatsız sözlerin de unutulacağına, üzüldüğü ve çok yıprandığı bir durumda kendisine uzanan bir el ile rahata ereceğine ve başarı kazanacağına, özlem gidereceğine ve çevresinin kalabalık olacağı günler yaşayacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments