Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dönen bina görmek

Rüyada dönen bina görmek

Rüyada dönen bina görmek projelerinin engellenmeye çalışılacağına, işinin en iyisi olan bu insanlarla ortak iş yapacağına, bundan büyük kazanımlar elde edeceğine, işlerinizin bir süre güzel gideceğine, sorunlarını çözdükten sonra iş hayatında çok büyük ve çok kazanç getirecek atılımlar yapacağına ya da kazançlı bir iş kuracağına, özel ihtiyaçlarını istediği şekilde karşılayacağına, anne baba duası alınması sayesinde hayatta büyük bir engelle karşılaşılmayacağına, eve huzur dolacağına işarettir.

Rüyada dönen bina gördüyseniz:

  • Hiçbirşeyin önünüzde durmasına izin vermemelisiniz.

Rüyada deprem olduğunu ve binaların yıkıldığını görmek atılacak adımın ardından yeni bir proje için çalışmaya başlanacağına, karşılaşılacak engellerden ötürü sıkıntı çekileceğine, maddi sıkıntılardan kurtulup zenginleşmeye, işlerinin çok zor bir durumda kalacağına alamet eder.

Rüyada bina sallanması görmek kişi ile daha iyi ilişkiler içerisine girileceğine, ailesi ile arasındaki tartışmalar için kendisine akıl hocalığı yapılacağına, atılımlarının ve girişimlerinin kendisine hayır getirmeyeceğine, kötü ve canını sıkacak bazı olaylar yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada yeni bina inşaatı görmek üzüleceği ve çok mutsuz olacağı bir dönemin yaşanacağına, bilincin artacağına, zorluklarla geçen bir dönemin kısa süre içinde atlatılacağına alamet eder.

Rüyada kendini yüksek binanın tepesinde görmek kendisini çekemeyen, nazar eden insanların haddini bildireceğine, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının sona ereceğine, onların bilgilerinden faydalanmak için savaşacağına, onların hikmetli kişiliklerinden de feyz almak için mücadele vereceğine yorulmaktadır.

Rüyada binaların üzerinden atlamak sorunların ve sıkıntıların çözüme kavuşacağına, hayal kırıklığı yaşanacağına, rahatsızlık duyulan bir konuda beklenmedik bir haber alınmasıyla ferahlığa erileceğine yorulmaktadır.

Rüyada binanın üzerine yıkıldığını görmek sakinlik ve huzur içinde geçen yaşantısının alt üst olacağına, hayatı boyunca geçim derdi nedir bilmeyeceğine, evinde maddi konular nedeni ile sorunların ve anlaşmazlıkların çıkmayacağına, içinin ve kafasının da rahat edeceğine işarettir.

Rüyada bina dikmek kazancının günden güne artacağına, çok zor zamanlar geçireceğine, ancak yakın bir zaman içinde işlerinin ve emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına, afiyette olacağına, ağız tadına, sağlığına, huzura ve mutluluğa kavuşacağına, kendisine çok daha büyük bir mevki edindirecek başarılar alacağına, kariyerinde ilerlemeye kaydedeceğine inanılır.

Rüyada binanın üstünden atlamak sürpriz değişikliklerle ve yeniliklerle karşılaşacağına, geçim derdinden, borçlarından ve hastalıklarından kurtulacağına, sorunlarını halletmeyi bileceğine, hayata sıkı sıkı sarılacak olan rüya sahibinin pozitif psikolojisi sayesinde hayatına çeki düzen vereceğine, ilerleyen günlerde küçük olsa da kişiyi heyecanlandıracak haberler alınacağına, kötü bir alışkanlığından kurtulacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments