Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada devlet binasının yıkıldığını görmek

Rüyada devlet binasının yıkıldığını görmek

Rüyada devlet binasının yıkıldığını görmek düşman hususunda keder ve üzüntüye, karlı işler yaparak gelirini arttırmayı başaracağına, bugüne kadar hiç mutlu olmadığı kadar mutlu olacağına, bunun aile hayatına da olumlu şekilde yansıyacağına ve bu durumun da kendisine bol mutluluk getireceğine, kazalara ve kötülüklere yakın olacağına, insanlar tarafından çok sevilen, sayılan ve takdir edilen bir kişi olacağına, sevgi ve birlik içinde yaşayan kişilerin arasına düşmanlık gireceğine, elindekileri de yitireceğine işarettir.

Rüyada devlet binasının yıkıldığını gördüyseniz:

  • Gerek işinizde, gerekse aşk hayatınızda karşılaştığınız ters durumları tesadüf sanmamalısınız.

Rüyada devlet binasının yıkıldığını görmek hiç ummadığı bir anda çok daha kötü bir durumda kalacağına, sevdiği bir kişinin uzun zamandan beri arzuladığı bir şeyi kendisine hediye olarak vereceğine ve daha önce kaçırdığı bir fırsatın tekrar kapısını çalacağına, dost ya da akrabalardan birisinin vereceği destek sayesinde de işlerin daha iyi bir hale getirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada devlet binası görmek kendisine zarar verecek işlere girmeyeceğine, parasal kaygılardan kurtulacağına, maddi olarak sorun yaşayan kişilere iş vereceğine, gençlerin ve çocukların okuması için yardımcı olacağına tabir olunur.

Rüyada yıkılmak üzere olan bina görmek umutsuzluğa ve karamsarlığa düşeceğine, hayata karşı isteksiz ve keyifsiz olacağına, karanlık ve kötü günlerin yakında olduğuna, girilen işlerde bir türlü düzen sağlanamayacağına, büyük sorunlar ile karşılaşacağına, hayırlı ve güzel şeylerin kısa süreli olarak rafa kalkacağına ve başına gelen kötü bit durum yüzünden sevdiği kişilerin de zarar göreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yeni binanın yıkıldığını görmek maddi kaynakların zarar göreceğine, elini eteğini her şeyden çekeceğine, hayattan ümidini keseceği ve hayata küseceği olaylar yaşayacağına, çabaladıktan sonra hiçbir konuda hevesinin kursağında kalmayacağına işarettir.

Rüyada yüksek binanın yıkıldığını görmek çok büyük üzüntüler ve stresler yaşayacağına, çok daha iyi işler yapmak için yakında bir haber alacağına, bu haber sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine, borçlarını ödeme imkânı elde edeceğine ve Allah’ın kendisine yardım etmesi için ettiği duaların da kabul olacağına, zenginliğe kavuşulacağına, hedeflere ulaşılacağına, hayallerin gerçekleştirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada deprem olduğunu binaların yıkıldığını görmek makamından olacağına, sorunlar ve sıkıntılar ile baş etmekten ötürü çok büyük manevi sorunlar ile karşılaşacağına, yaşadığı sorunlardan ötürü aile hayatında huzursuzluğun başgöstereceğine, kıtlık ve yokluk çekmeyeceğine, her zaman için ailesini geçindirmenin yollarını bulacağına, kardeşler arasında büyük tartışmaların ve bu tartışmalar sonunda kırgınlıklar yaşanacağına delalettir.

Rüyada bina yıkılması görmek insanlara bol gülücük ve olumlu enerji dağıtacağına, büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, uzun zamandır ertelediği çeşitli planlarını yapılacaklar listesinin üst sıralarına taşıyacağına yorulur.

Rüyada bina yıkılmak sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, hayırlı bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine, gelirinin eksileceğine, rızkının azalacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments