Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bolca su görmek

Rüyada bolca su görmek

Rüyada bolca su görmek yakın bir zaman içinde çok istediği terfiye kavuşacağına, Allah’ın kendisine çocuklarının mürüvvetini görmeyi nasip edeceğine, sayesinde çok büyük bir kazanç sağlanacağına, planlı ve programlı hareket etmesi sayesinde başarılarının artacağına, kazancının çoğalacağına, rızkının genişleyeceğine, başarıya giden yollarındaki engellerin ortadan kalkacağına ve böylece kişinin rahat edeceğine, ne yapsa, ne etse de yaptığı hatayı telafi edemeyeceğine, hayal edilen herşeye kavuşulacağına, sorunların tamamen biteceğine, Allah katında makbul olacak işlere atılacağına, iyilik yaparak, insanları sevindirerek de kendisine sunulanın sadakasını vereceğine alamet etmektedir.

Rüyada bolca su gördüyseniz:

  • Köşeyi dönünce pek çok olay yerli yerine oturmaya başlıyor.

Rüyada akan bol su görmek işlerin kısa süre içinde tepetaklak olacağına, bazı küçük sorunların gittikçe büyüyeceğine, hayırlı kişilerle iş hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, sıkıntıların sona ereceğine, zor günlerin geride kalacağına, çok büyük üzüntüler yaşadıktan sonra kendisini toplamak için çaba göstereceğine işaret etmektedir.

Rüyada bol temiz su görmek yaşamda bazı şeyleri tecrübe etmiş kimseler için sürpriz gelişmeler yaşanacağına, anne ya da babanın büyük bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalacağına, içinde bulunduğu büyük sorunlardan ve sıkıntılardan kurtulacağına ve rahata ereceğine işaret eder.

Rüyada bol su görmek yapılan işlerin yarardan çok zarar getireceğine, hiçbir zaman iş ile ilgili bir sorun yaşamayacağına, bir sebeple çok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine delalet eder.

Rüyada bol akan su görmek deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçacaklarına, uzun zaman önce tedavi edilmiş olan bir rahatsızlığın tekrar edeceğine, iş amaçlı çıkılacak bir seyahatten güzel haberlerle dönüleceğine ve zarar getirecek bir işten kazançlı bir şekilde çıkılacağına, aksilikler yüzünden kısa sürede büyük kazanç getirecek bir işin elden kaçacağına, kısmetin kapanacağına, parasal ve ruhsal olarak büyük kayıplar yaşanacağına, planların boşa gideceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bol bol su içmek kendisine bir zamanlar destek olan ve her daim yanında duran kişilerin sırt çevireceğine, geçim derdinin, hastalığının, üzüntülerinin ve mutsuzluğunun son bulacağına, oturmuş karakteri ve anlayışa sahip olmasıyla aile hayatını kolaylaştıracağına yorulur.

Rüyada bolca su içtiğini görmek sıkıntılarının yerini çok mutlu ve sevinçli haberlere bırakacağına, dünya hayatına dair hayal kurulan her şeye en güzeliyle kavuşulacağına, büyük kazanç getiren bir işin zarara geçeceğine alamet eder.

Rüyada bol miktarda su görmek ayrı düşmüşlerin kavuşacağına, olmadık bir sebepten ötürü babayla ters düşüleceğine, partneri ile çok zararlı bir ortama gireceğine alamet eder.

Rüyada bolca su görmek hayırsız kişilerin aileden ve haneden uzaklaştırılacağına, rahatsızlıkların kısa süre içinde aşılacağına, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments