Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bilgisayarın yandığını görmek

Rüyada bilgisayarın yandığını görmek

Rüyada bilgisayarın yandığını görmek kafasının ve hayatının dingin olması sayesinde de yediği kuru ekmek bile olsa ona kebap gibi geleceğine, sorun yaşanan bazı konuların çok kazançlı bir şekilde ortadan kaldırılacağına ve çok büyük zararlara uğranan bir dönemin kapanıp çok büyük kazançlar elde edileceğine, teklif götürdüğü bir arkadaşının kabul etmesi sayesinde büyük başarılar kazanacağına, hakkaniyetine göre değer kazanacağına, iş hayatında ve aile hayatı içinde karşısına çıkan sorunlarından kurtulup mutlu zamanlar geçireceğine, atacağı adımlar ve gerçekleştireceği çalışmalar sayesinde iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı ve güzel durumlar ile karşılaşacağına, atılıma geçeceğine, herkesin önünde olacağına, kısa süre içinde çok büyük maddi kazanç elde edileceğine, kötülüklere gözünü kapatmaya delalet etmektedir.

Rüyada bilgisayarın yandığını gördüyseniz:

  • Yani kendinizi pek fazla zorlayıp, sıkıştırmayın.

Rüyada bilgisayarın yandığını görmek sevdiği kişilerin verdiği destek ile hayırlı bazı çalışmalar yapacağına ve yardıma muhtaç insanları çok sevindireceğine, mutluluktan havalara uçacağına ve çok güzel günler göreceğine, uğradığı zararlardan kurtulmak için alacağı borçlardan bir türlü kurtulamayacağına delalet eder.

Rüyada bilgisayar yandığını görmek çok zor duruma düşüleceğine ve bu zor durumdan ve sorunlardan korunmak için çok geç kalınacağına, bulacağı pratik çözümler ile sorunlarını ortadan kaldıracağına, büyük ve zor çalışmaları daha kolay bir şekilde bitireceğine, işlerinin aksi yönde ilerlemeye başlayacağına işarettir.

Rüyada bilgisayar satmak mutluluğunun, kazancının ve rahatlığının daim olacağına, tartışma yaşayacağına, onlarla yolları ayırmaya karar vereceğine, sorunların bir bir çözüme kavuşacağına delalettir.

Rüyada bilgisayar oynamak hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına, uzun uğraşlar sonucu kurulan işte çok iyi hamleler yapılması sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine ve büyük bir zenginiğe kavuşulacağına, beklenmedik olaylarla karşılaşacağına işaret eder.

Rüyada hediye bilgisayar almak çeşitli tartışmalar yaşanacağına, uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına, ev yaşantısındaki iyi geçime adeta nazar değeceğine rivayet eder.

Rüyada yeni bilgisayar görmek yaptığı bazı hayatlardan ötürü kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına ancak durumunun düzeleceğine, ancak bu durumlardan kurtulmak için çok doğru kararlar vermesi gerektiğine ve sadece bu sayede çok büyük başarılar kazanacağına, karşılaşılan kötü durumların yakın bir zaman içinde son ereceğine tabir olunur.

Rüyada yeni bir bilgisayar almak edilen duaların Allah katında kabul görmesi sayesinde hanede bolluk ve bereketin artacağına, sevimsiz bir kişi ile iş yapmak zorunda kalınacağına, rahata ve kolaylığa kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada bilgisayarını çaldırmak uzun zamandan beri hayal ettiği herşeye kavuşacağına, sorunlarından arınacağına, uzun zamandan beri çıkmak istediği ancak yaşadığı sorunlardan ötürü bir türlü çıkamadığı tatile artık çıkacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments