Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hediye bilgisayar almak

Rüyada hediye bilgisayar almak

Rüyada hediye bilgisayar almak çok kötü zamanlar geçirip ruhsal olarak çok zor durumlara düşeceğine, keyfinin ve neşesinin kaçmasına neden olacağına, umduklarını bulamayacağına, sıkıntı yaşadığı zamanlarda hep bir çıkış yolu bulacağına, hapisteki kimselerin tez zamanda tahliye olacağına, eğlenceli ve heyecanlı günler yaşayacağına, atılan adımların hayırlı haberleri ve kişileri beraberinde getireceğine, insanlar arasında çok büyük saygı göreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada hediye bilgisayar almak gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızda olumlu gelişmeler var veya duygusal konularda sizi mutlu edecek olaylar yaşanabilir.

Rüyada bilgisayar hediye almak rahatsızlık yaşanan bir dönemin alınacak destek sayesinde sona erdirileceğine, görülen tanıdık erkek aile büyüklerinden biri ise dileklerin Allah katında kabul göreceğine, iş hayatında ve aile hayatında çok iyi gelişmeler yaşayacağına delalettir.

Rüyada hediye bilgisayar almak dualarının ve dileklerinin kabul olacağına, zevki sefa içinde olacağına, kötü kişilerin yenilgiye uğratılacağına alamet etmektedir.

Rüyada kırılmış bilgisayar görmek çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, üzüntülerinin ve dertlerinin gün geçtikçe artacağına ve çok sıkıntılı bir dönemden çıkacakken daha sıkıntılı bir döneme girileceğine, girmek istediği ancak destek bulamadığı bazı projelere girmek için çok büyük destek alacağına, ortaya konulacak olan çalışmaların ve projelerin hayır getireceğine delalet etmektedir.

Rüyada bilgisayar ekran görmek çok hayırlı ve büyük bir kazanç elde edeceğine, çekilen yokluğun yerine bereketin ve bolluğun geleceğine, esenlik bulup, hafifleyeceğine işaret eder.

Rüyada bilgisayarın içine girmek başarılı olundukça özgüvenin artacağına, işlerin yoluna gireceği ve aradaki buzların eriyeceğine, oğlu evli ise boşanacağına, alınacak kararların kişinin geleceğini baştan sona değiştireceğine ve risklerle dolu olsa da yeni kapıların kişiye bugüne dek beklediği tüm fırsatları sunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bilgisayarda yazı yazdığını görmek üzüntülü bir döneme girileceğine, bir sebeple iş hayatında zor günler geçireceğine, hayatında gördüğü olumsuzlukların üstüne giderek onları değiştirmek için çaba harcayacağına alamet etmektedir.

Rüyada bilgisayar aldığını görmek işlerindeki verimin ve bereketin düşeceğine, bazı kötü niyetli kimseler tarafından yalan yanlış bilgiler verilerek kandırılmaya çalışılacağına, satışlarının ya da üretiminin artacağına işaret eder.

Rüyada bilgisayar yandığını görmek sorunlu geçen bir dönemin sona ereceğine, yapılan hataların tekrarlanmayacağına, sorunlarının kısa bir zaman içinde çözüleceğine, bol kazançlı bir işin başına geçileceğine, sevinçli haberlerin alınması ile büyük sevinç yaşanacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments