Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bilgisayar oynamak

Rüyada bilgisayar oynamak

Rüyada bilgisayar oynamak elinin bollaşmasına vesile olacağına, iş hayatında yeni bir sayfa açılacağına, kendisine yeni kısmetler sunacağına ve aza kanaat etmesi durumunda çoğu kendisine nasip edeceğine, hayatı boyunca geçim derdi nedir bilmeyeceğine, evinde maddi konular nedeni ile sorunların ve anlaşmazlıkların çıkmayacağına, sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine ve üzüntü duyulacağına, sevinçli ve hayır getirecek bir haber alınacağına, yaşanan sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine, hiçbir hevesinin yarım kalmayacağına işarettir.

Rüyada bilgisayar oynamak gördüyseniz:

  • Ya da çocuklarınızı veya yaratıcılık gerektiren işlerinizi ilgilendiren yenilikler söz konusu olabilir.

Rüyada bilgisayarda oyun oynamak içinde bulunduğu zor durumlardan çok sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği büyük destek sayesinde kurtulacağına, şansının açılacağına, hayatına bereketin ve bolluğun geleceğine, yükseleceğine, istediği noktaya gelerek, olmayı hedeflediği makama da oturacağına alamet etmektedir.

Rüyada bilgisayarla oyun oynamak büyük atılımlar gerçekleştirip iş dünyası içinde hem kendisine çok iyi ve çok sağlam bir yer edinip söz sahibi olunacağına, ağız tadı içinde ve afiyette yaşayacağına, sorunsuz, sakin ve huzurlu günler geçireceğine, dertlerinin dermanını, hastalıklarının da şifasını bulacağına alamet eder.

Rüyada bilgisayarla oynamak Allah’ın lütuflarına ereceğine, bir sebeple çok zorlanacağına, kendisini çok yalnız ve yorgun hissedeceğine, sıkıntılı bir geleceğe sahip olacağına işarettir.

Rüyada bilgisayar oyunu oynamak geniş bir rızka kavuşacağına, uzun zamandan beri çok büyük az kazanç getiren bir işin getirisini artacağına, yönetici konumuna yükselerek başka kişilere hükmedeceğine alamet eder.

Rüyada bilgisayar oynamak kısa süre içinde büyük bir aşka yelken açılacağına, zorluklarla geçen bir dönemin kısa süre içinde atlatılacağına, her birine ayrı ayrı teşekkür edeceğine alamet eder.

Rüyada bilgisayar mouse görmek iyi niyetlerinin karşılık göreceğine, fikirlerinin can bulacağına, başarılı olundukça özgüvenin artacağına, işlerin yoluna gireceği ve aradaki buzların eriyeceğine, bir sebeple bir an önce durumu düzeltmesi gerektiğine ve eğer düzeltmezse yakın bir zaman içinde bazı kötü olaylar yaşayacağına alamet eder.

Rüyada bilgisayara yazı yazmak kazancın ve işlerin düşerek maddi sıkıntıların baş göstereceğine, fenalıkta bulunmaya, her zaman evlatları arasında ayırım yapan bir aileye sahip olmak yüzünden güvensiz biri olacağına delalet etmektedir.

Rüyada bilgisayar taşımak kazancının umduğu gibi devam etmeyeceğine, çok büyük üzüntü ve sıkıntı duyacağına, kişinin becerilerinin farkına varılacağına böylece işinde terfi ettirileceğine, ruhuna ilaç gibi gelecek ve onu iyileştirecek kadar hayırlı gelişmeler yaşayacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments