Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bilgisayarını çaldırmak

Rüyada bilgisayarını çaldırmak

Rüyada bilgisayarını çaldırmak bolluk, bereket ve zenginlik elde edeceğine, dualarının ve hayallerinin Allah katında karşılık bulacağına, aile içerisine olacak hoşnutsuzluğa, işsiz ise işe gireceğine, sıkıntılı bir dönemi aştıktan sonra çok iyi ve güzel günler yaşanacağına, yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine,  yapacağı her işte ve atacağı her adımda çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine ve çok sevilip sayılan bir kişi olacağına, haneye bolluk ve bereket geleceğine, bir miktar para kaybedeceğine ve üzüntü yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada bilgisayarını çaldırmak gördüyseniz:

  • Siz bir erkekseniz uzak bir yerde bir kadınla buluşmanız ya da rastlaşmanız olasıdır.

Rüyada bilgisayar çaldırmak çok sevinçli haberler alacağına ve mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, tüm hayatının durma noktasına geleceğine, kısmetinin ve şansının da açılması sayesinde her arzusunun yerine geleceğine alamet eder.

Rüyada bilgisayar çalmak güzel ve yaşanılır hale geleceğine, musibetlerin ve dertlerin kişinin yakasını bırakacağına, toplum içinde de önemli bir yer edineceğine inanılır.

Rüyada bilgisayarını çaldırmak gönlü ve kadri yüce bir kimse haline geleceğine, rakiplerini ve düşmanlarını alt edeceğine, yaptığı işle herkesi memnun edeceğine, bu durumla doğru orantılı olarak da getiri sağlayacağına delalet eder.

Rüyada bilgisayarın yandığını görmek aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşayacağına, hayatı içinde süren belirsiz durumların yavaş yavaş düzeleceğine, rahata ereceğine, ferahlayacağına, uzun yıllardan beri sakladığı ve en yakınındaki kişilere bile anlatmadığı sırlarının açığa çıkacağına tabir olunur.

Rüyada yeni bilgisayar görmek olumsuzlukların peşin sıra geleceğine, yaşanacak bir gönül ilişkisi sayesinde çok büyük bir mutluluğa kavuşulacağına, kendi patronu olacağına delalet etmektedir.

Rüyada bilgisayar görmek boş kuruntularla uğraşacağına, stresli bir ortama gireceğine, laf taşıyan biri yüzünden çekilecek üzüntüye, gelecekle ilgili korkularının, kaygılarının, karamsarlığının, umutsuzluğunun ortadan kalkacağına inanılır.

Rüyada laptop bilgisayar görmek yaşanan sıkıntıların ortadan kalkacağına, sıkıntı yaratacak durumları ortadan kaldırıp daha rahat bir şekilde hareket edeceğine, yakın bir zamanda büyük bir ferahlık yaşayacağına ve çok güzel günler göreceğine işaret etmektedir.

Rüyada bilgisayarda yazı okumak yapılacak işlerde hep dikkatli ve ayık olunması gerektiğine ve ancak bu şekilde kazanç elde edileceğine, sağlığının yakın zaman içinde bağışıklığının düşmesi sonucu bozulacağına, lüks ve kolaylık içinde yaşayacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments