Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeni bir bilgisayar almak

Rüyada yeni bir bilgisayar almak

Rüyada yeni bir bilgisayar almak başından uğursuzlukların ve belaların eksik olmayacağına, kişinin her işte başarılı olacağı güce ve kudrete sahip olacağına, işlerinin yolunda gideceğine, kişinin kötü günler geçireceğine, düzeninin, huzurunun, keyfinin ve de sağlığının bozulacağına, yaşam enerjisine ve sağlığına kavuşacağına, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına ve çok rahat edileceğine, sorunların ardından çok büyük bir başarıya kavuşulacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine, kendisini daha önce hiç hissetmediği kadar rahat ve hafif hissedeceğine, işlerini çok iyi bir şekilde idare edeceğine inanılır.

Rüyada yeni bir bilgisayar almak gördüyseniz:

  • Küçük sorunların tartışma ortamı yaratmasına izin vermezseniz, çalışmalarınızı iyi bir şekilde devam ettirebilirsiniz.

Rüyada yeni bilgisayar almak ayrılanların birleşeceğine, verilen sözlerin uğranacak bir kriz nedeniyle tutulamayacağına, güzel giden bir ilişkinin bozulacağına, haksız kazanç sağlayan bir kişi yüzünden başın belaya gireceğine, rahatlayacağına, ferahlayacağına, gönül hoşluğu içinde olacağına, sıkıntılarından kurtulması sayesinde rahat bir nefes alacağına ve kendini çok iyi hissedeceğine alamet eder.

Rüyada yeni bir bilgisayar almak kısmetin bollaşacağına, aile hayatı içinde çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, elini eteğini her şeyden çekeceğine tabir olunur.

Rüyada yeni bilgisayar görmek işine ve ailesine daha bir sıkı sarılarak, hayatına kaldığı yerden çok daha güçlü şekilde devam edeceğine, çok hayırlı ve özel çalışmalara imza atacağına, başarısız ve mutsuz olacağına yorulur.

Rüyada bilgisayara format atmak verdikleri destekten ötürü çok teşekkür edeceğine, onunla ne kadar dost olmaya çalışsa da, aynı karşılığı alamayacağına ve artık bu durumu zorlamaktan vazgeçeceğine, çok büyük üzüntü yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada bilgisayar oynamak ticaretinin kusursuz ve sorunsuz şekilde ilerleyeceğine, alım gücünü yitireceğine, maddi sıkıntıların geride bırakılacağına alamet eder.

Rüyada bilgisayara virüs girdiğini görmek işlerin çok iyi bir hal alacağına, uzun uğraşlar sonucunda bazı çalışmalar gerçekleştirip bu çalışmalar ile büyük kademelerdeki kişilerin dikkatlerini çekeceğine ve çok saygın bir konuma sahip olacağına, kendisine olan güveninin artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bilgisayarı kapatmak zorluklar ve sıkıntılar yaşayacağına ve fakirleşeceğine, insanlara karşı güveninin sarsılacağına, sorunlarının küçük bir parça da olsa azalacağına delalet eder.

Rüyada bilgisayar oynadığını görmek girdiği bütün işlerde çok başarılı olacağına, fakirlikten kurtulacağına, kendisini Allah katında günahkar kılacak, dinden de çıkmasına neden olacak işlere ortak olacağına sonradan da pişman olup, üzüleceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments