Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeni bilgisayar görmek

Rüyada yeni bilgisayar görmek

Rüyada yeni bilgisayar görmek mutlu ve hayırlı haberlerin alınacağına, hayatı baştan aşağı olumlu bir şekilde etkileyecek fırsatların elde edileceğine, ondan manevi anlamda zarar göreceğine, onunla ne kadar dost olmaya çalışsa da, aynı karşılığı alamayacağına, endişelerini ve üzüntülerini atlatacağına, yapacağı çalışmalarda kazanacağı başarılar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, hayallerinin teker teker gerçekleşeceğine, hayallerini gerçekleştirmek için eşsiz, güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine, yükünün hafifleyeceğine, bolluk ve bereket dolu bir yuvaya sahip olunacağına, kazançlı bir işin başına geçileceğine, sorunlarının ve korkularının da bitmesini sağlayacağına inanılır.

Rüyada yeni bilgisayar gördüyseniz:

  • Evle bağlantılı konularda gerçekten bir iz üzerinde olabilirsiniz.

Rüyada yeni bilgisayar almak işlerin bozulacağına, bütün önlemlere rağmen iş hayatında zarar getirecek işlere girileceğine, sevilen ve değer verilen kişiler ile çok büyük bir ortaklığa girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada yeni bilgisayar görmek hayırsız bir akraba yüzünden diğer akrabalarla ters düşüleceğine, çok kazançlı ve güzel işlere gireceğine, her işinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, yapacağı her işin çok büyük ilgi toplayacağına, zorluklarının son bulacağına, işlerinin yoluna gireceğine tabir olunur.

Rüyada yeni bir bilgisayar almak sahip olduklarının kıymetini bilmeyişi nedeni ile elindekileri ve avucundakileri kaybedeceğine, hayatından ve şansından yana razı geleceğine, önünde güzel ve başarılı günler olacağına, hanenizde bolluk ve bereketin artacağına inanılır.

Rüyada bilgisayar bozulması görmek kaçırdığı fırsatları çok iyi adımlar atarak tekrar kazanacağına, bol kazanç elde edeceğine, bir sebeple kısa süreli de olsa bir ayrılık yaşanacağına, dertlerine çare bulacağına tabir olunur.

Rüyada bilgisayarda yazı yazmak teorik düşüncelerini uygulama fırsatı elde edeceğine bu sayede hedeflerini gerçekleştirmenin yolunu bulmuş olacağına, üzüntülerini bölüşeceğine, zarar edeceğine, bununla birlikte tüm iç dünyasının alt üst olacağına yorulur.

Rüyada birinden bilgisayar almak maddi açıdan kötü bir etki yaratacak bir durumla karşılaşacağına, hiç beklenmedik bir anda yalnız kalınacağına, bazı sorunlar yüzünden rakiplerin ya da düşmanların sevineceğine, maddi olarak çok zarar edileceğine ve kardeşler arasında bir tartışma yaşanacağına delalet eder.

Rüyada pembe bilgisayar görmek insanlara duyduğu güveni kaybedeceğine ve bu nedenle içine kapanarak sessiz ve mutsuz günler yaşayacağına, verilen sözlerin kısa zamanda tutulacağına, güç, moral ve sermaye kaybedeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bilgisayar virüsü görmek ticarette yol katedeceğine, para pul sahibi olacağına, eşiyle arasında soruna sebep olacak davranışlarda bulunacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments