Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bilgisayar satmak

Rüyada bilgisayar satmak

Rüyada bilgisayar satmak maddi açıdan pek getirisi olmayacağına, borçlarının çoğalacağına, artık daha rahat, kolay ve güzel bir hayatı olacağına, çok üzüldüğü ve sıkıntıya düştüğü durumların son bulacağına, birbirlerinin sıkıntılarına koşulacağına, bir istek üzerine girdiği bir işte çok hayırlı ve güzel bir geleceğe sahip olacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına, hanesine bolluk ve bereketin geleceğine, büyük bir zenginliğe ve hayırlı ve güzel şeylere kavuşulacağına işaret eder.

Rüyada bilgisayar satmak gördüyseniz:

  • Eğitim, öğretim aktiviteleri, felsefik konular ya da kültürel aktivitelere ağırlık vermeniz gerekiyor olabilir.

Rüyada bilgisayar satmak kendisini örnek alan bazı kişilerin daha fazla cesaretleneceğine, büyük bir parasızlık yaşanacağına, girdiği bütün işlerde çok başarılı olacağına sıkıntılarından ve sorunlarından kendisini kurtaracağına işarettir.

Rüyada bilgisayarı kapatmak çok üst mevkilerde bazı kademelere terfi edileceğine, maddi açıdan zarara uğranacağına, işlerinin kısa süreli de olsa sekteye uğrayacağına, çok zor günler geçirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada eski bilgisayar görmek uzun bir zaman boyunca üzüntü duyulacağına, maddi açıdan birçok rakibin gerisine düşüleceğine, ferahlayacağına, bir yandan düğün, bir yandan cenaze olacağına alamet eder.

Rüyada bilgisayarını çaldırmak onların hatıralarını yaşatmak için elinden gelen herşeyi yapacağına, rüya sahibinin de bu fırsatı en iyi şekilde değerlendirerek maddi anlamda kurtuluşu bulacağına, huzursuzluk içinde ve sorunlu günler yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada bilgisayar kurmak gelirinde alım gücünün artmasını sağlayacak kadar yükselme meydana geleceğine, çok sorunlu günler geçireceğine, günlerin kâbusa döneceğine ve tüm keyfin kaçacağına alamet eder.

Rüyada bozuk bilgisayar görmek işlerin yoluna gireceğine, yaşanan kırgınlıkların hayat içinde unutulacağına, iş hayatında üst bir mevkiye terfi edileceğine, endişe ettiği durumlardan kurtulacağına ve çok bereketli bir döneme gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada bilgisayar yıkamak dolayısıyla da huzuru ve mutluluğu yakalayacağına, ömür boyu başarılı olacağına, bir sebeple daha kıymetbilir bir kişi olup hayatını doğru dürüst bir şekilde yaşaması gerektiğine ve ancak o zaman çok mutlu olacağına delalet eder.

Rüyada beyaz bilgisayar görmek dertlerin günden güne artacağına, iş hayatında sorun yaşanacağına, bazı sorunlar yüzünden rakiplerin ya da düşmanların sevineceğine, sorunların yakın zamanda atılacak akıllıca adımlar sayesinde biteceğine, herkes tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, maddeden çok maneviyata önem vereceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments