Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bilgisayar yandığını görmek

Rüyada bilgisayar yandığını görmek

Rüyada bilgisayar yandığını görmek hayatının ağzının tadına göre olacağına, büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, çok üzüleceğine, bereketli işlere gireceğine, çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, bu çalışmalar sayesinde hayırlı ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu kazançlar sayesinde çok büyük başarılar kazanacağı ve hayırlı kişiler ile iş ortaklıkları yapılacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine ve arkadaşlar arasında sevilen bir kişi olunacağına, iş hayatının her geçen gün daha da bozulacağına, çok büyük üzüntü duyacağına, sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine, sıkıntılarının yakın bir zaman içinde sona ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada bilgisayar yandığını gördüyseniz:

  • Bir konuk sizi arıyor.

Rüyada bilgisayarın yandığını görmek artık kötü günler yaşamayacağına ve kara bulutların dağılarak güneşin yüzünü göstereceğine, başarılı işler sayesinde rüya sahibinin her zaman daha çok ve daha az zahmet çekerek kazanacağına, zor da olsa bazı kararlar vereceğine alamet etmektedir.

Rüyada bilgisayar yandığını görmek şan şöhret kazanacağına, gittikçe artan bir iş grafiği yakalayacağına, kendisini eve kapatacağına işaret etmektedir.

Rüyada bilgisayar hediye almak bir sebeple iş yapılan kişi ile aranın açılacağına, iş güç sahibi olacağına, duygularını ve düşüncelerini çok daha rahat ifade edeceğine, bunun da kendisine hem meslek hem de özel hayatında pek çok avantaj getireceğine delalet eder ve hayırlı gelişmelerin yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada bilgisayar çalmak başarılarının artacağına, yüzünün güleceğine, yaşamındaki her şeyin tamamen farklılaşacağına ve sıra dışı bir hale geleceğine, kaldırabileceğinden ağır yükümlülüklerin altına gireceğine ve yerine getiremeyeceği sözler verip çok zor durumlarda kalacağına delalettir.

Rüyada bilgisayarla uğraşmak uzun zaman önce çok tanışılmış olan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, moral bulacağına, hastalığını yenmeyi başaracağına, düşmanlarını ve rakiplerini alt etmeyi bileceğine, düşmanlarının ve kendisini çekemeyen kişilerin oyunlarından ve hilelerinden ötürü bulunduğu makamı kaybedeceğine yorulmaktadır.

Rüyada bilgisayar mouse görmek uzun zaman boyunca maddi bir zarara sebep olacak bir işin peşinden gidileceğine ve zorluklarla başetmek zorunda kalınacağına, kendisini ona adayacağına, hem de kendisine manevi açıdan zarar vereceğine delalet eder.

Rüyada bilgisayar almak hayırlı bir kısmet ile tanışıp bir ilişkiye başlayacağına, kiracı olmaktan kurtulacağına, bunun kendisine ilaç gibi geleceğine, kendisini çok huzurlu hissedeceğine, yalnız olmadığı için çok sevineceğine, ardından işlerini düzeltmeye ve uğradığı zararı telafi etmeye çalışacağına delalet eder.

Rüyada bilgisayarda müzik dinlemek alım gücüne, ödeme kolaylığına ve iyi geçime kavuşacağına, yaşadığı zararı ve mali krizi atlatacağına, rakiplerine karşı güç ve kudret sahibi olup, onların önüne geçeceğine, kazancının yerine gelmesine ve zararının da yavaş yavaş kapanacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments