Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bilgisayar parçası görmek

Rüyada bilgisayar parçası görmek

Rüyada bilgisayar parçası görmek çok büyük kazançlar elde edeceğine, herkesin sevdiği, saydığı ve tanıdığı biri olacağına, umut beslediği ve medet umduğu yerlerden de zarar göreceğine, sağlığının bozulmayacağına, aile bireyleri ile uyumunun süreceğine, ileride de bu işin meyvelerini bolca toplayacağına, kazancının günbegün artacağına, dünya malı sahip olmanın peşine düşeceğine ve ahiret hayatını unutarak inancını boşlayacağına, çok daha iyi koşullara sahip olacağına, iş hayatı içinde çok rahat bir nefes alacağına tabir olunur.

Rüyada bilgisayar parçası gördüyseniz:

  • Yaratıcı olmalısınız, kararlarınızı duygularınızdan bağımsız almanız gerekiyor.

Rüyada bilgisayar parçası görmek sonrasında ise beklenen iyi günlerin geleceğine, kendisini çok kötü ve yalnız hissedeceği bir döneme gireceğine, içinde bulunduğu kötü durumdan kurtulmak için bazı kişilerden destek isteyeceğine, ancak sevdiği bir iki kişi dışında kimsenin yardımcı olmayacağına, kardeşler arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına delalettir.

Rüyada bilgisayar parçaları görmek çok sevdiği ve değer verdiği bu insanlar ile arasına çok büyük mesafeler koyacağına, çok huzurlu ve güzel günler göreceğine, uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, gidilen yolda karşılaşılan engellerin aşılacağına delalet etmektedir.

Rüyada bilgisayar aldığını görmek lüks şekilde yaşayacağına, dilediği gibi harcama yapacağına, istediği gibi alışverişe gideceğine, özel yaşamından dolayı yaşadığı olumsuzlukları çevresine yansıtmamak için, sıkıntılarını içine atarak, dik durmaya çalışacağına, işlerinin iyi yönde ilerleme göstereceğine alamet eder.

Rüyada bilgisayarda konuşmak keyifleneceğine ve zevki sefa içinde olacağına, iş hayatında yükselmeye ve makam elde etmeye, bir yıkımdan ötürü çok zor ve sıkıntılı zamanlar geçireceğine alamet eder.

Rüyada bilgisayarın çalındığını görmek iş ile ilgili çektiği sıkıntılardan edilen hayır duaları sayesinde kurtulacağına, zaman içinde üzüleceği bazı şeyler ile karşılaşacağına ancak kalbinin kırılmasına rağmen yaptığı işten asla vazgeçmeyeceğine, aile kurma konusunda bazı kararlar alınacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, asık yüzlerin güleceğine ve fakir fukaranın doyacağına yorulur.

Rüyada bilgisayar yandığını görmek kişinin dertlerinin ve kısmetsizliklerin biteceğine, gelecekte güzel günlere kavuşacağına, yaşanan bir tatsızlığın yakın bir arkadaşın araya girmesi sayesinde çözüm bulacağına işaret eder.

Rüyada bilgisayar bozulması görmek kızı olanların da gelin edeceğine, üzerinde durmaya bile değmeyeceğine, maddi kaynakların zarar göreceğine delalettir.

Rüyada bilgisayar değiştirmek eline geçen paranın bereketinin de daim olacağına, ortaklar arasındaki anlaşmazlıkların son bulup dostluğun daha güçleneceğine ve atılacak her adımda daha iyi işler yapılacağına, babanın ya da amcanın çok ağır bir hastalığa yakalanacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments