Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bilgisayarın çalındığını görmek

Rüyada bilgisayarın çalındığını görmek

Rüyada bilgisayarın çalındığını görmek bir sebeple kendisini çok üzeceğine, eline geçen paranın sıkıntılarını gidermeyeceğine, çok uzun zamandan beri yaptığı işte çeşitli sorunlar yaşayacağına, geleceğin kişiye çok büyük ve güzel sürprizler hazırlayacağına, haneden birinin evlilik yolunda adım atacağına, ahlakını ve iyi niyetini bozmadan hareket edeceğine ve yaşamsal ihtiyaçlarını kolaylıkla karşılayarak rahatça yaşayacağına, çok zor şeylerle karşılaşacağına, özellikle değer verilen, yakın görüşülen biriyle arada kırıcı konuşmalar geçeceği için kişinin moralinin bozulacağına, kendisini çok rahat ettirecek bazı projeler ortaya koyacağına, makamını garantileyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada bilgisayarın çalındığını gördüyseniz:

  • Kalbiniz kırılabilir.

Rüyada bilgisayarın çalındığını görmek kişinin zorlukların üstesinden geleceğine, sürekli olacak bir başarıya ve mutluluğa kavuşacağına, özle ve iş hayatında üstün başarılar elde edeceğine, kırgınların barışacağına delalet eder.

Rüyada bilgisayar kullanmak kişinin karşısına her zaman hayatında kalacak kimseler çıkacağına, kişiye hep umut olacağına ve iyilik getireceğine, iş konusunda zarar görülecek bir döneme girileceğine delalettir.

Rüyada bilgisayar oynadığını görmek onların içindeki ahlakı ve güzel davranışları ortaya çıkarmalarına vesile olacağına, hakça ve eşit bir şekilde bölüştüreceği mirası sayesinde geri kalan ömrünü huzur içinde tamamlayacağına, adından söz ettirecek adımlar atacağına inanılır.

Rüyada bilgisayar kapatmak işlerinin yoluna gireceğine, başarılarının ve kazancının artacağına, büyük bir kazanç elde edileceğine, çektiği zahmetten ve çileden kurtulmasına vesile olacak oluşumların ve girişimlerin içinde yer alma şansına sahip olacağına, kişinin böylece rızkının genişleyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada bilgisayar çantası görmek bir sebeple uzunca bir süre insan içine çıkamayacağına, insanların birbirine kenetleneceğine, yanlış işler yapacağına ve günahkâr kimse haline geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada laptop bilgisayar görmek sorunlarının çözüleceğine, dertlerinin biteceğine, sağlığının yerine geleceğine, dileklerinin de kabul olacağına, yapılan uzun görüşmeler sayesinde çalışma hayatı içinde yaşanan sorunların kısa süre içinde bitirileceğine, sıkıntıların bitirilip esenliğe kavuşulacağına, yaşamının olumlu ve hayırlı şekilde ilerleme göstereceğine, yaşayacağı eğlenceli, zevkli ve keyifli günlerin sayısının artacağına rivayet eder.

Rüyada bilgisayar taşımak maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine, ödemekte güçlük çekilen borçların kapatılacağına, hayatının başarılar ve galibiyetler ile geçeceğine, yapılan tartışmaların ve sıkıntıların son bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada bilgisayarda fotoğraf görmek dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına, hayallerinin gerçekleşmesi için ettiği duaların kabul olacağına ve bu sayede kişinin keyfinin yerine geleceğine, yolunda giden çalışmalarının yarıda kalacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
2 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Hayrunisa

2 gün önce diz üstü bilgisyarımın çalındığını annemle benim çok üzüldüğümüzü gördüm ama ben yıkılmıştım hiç bu kadar ağladığımı hatırlamıyorum çığlık çığlığaydım ertesi gün de yine bilgisayarımla oynarken yavaş yavaş parçalara ayrıldığını gördüm allah rızası için söyleyin bu rüya hayır mıdır şer midir