Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bilgisayarda konuşmak

Rüyada bilgisayarda konuşmak

Rüyada bilgisayarda konuşmak ister istemez büyük sorunlar yaşayacağına, işlerinde en yakın olduğu kişiden zarar göreceğine, iş yerinde çok üst mevkilere terfi ettirileceğine, onlar yüzünden iyi giden işlerinin deyim yerindeyse sarpa saracağına, ayağına gelen şansı tepmeden, doğru adımlar atacağına, lüks, konforlu, rahat, zahmetsiz ve çilesiz bir hayat yaşayacağına, onunla ne kadar dost olmaya çalışsa da, aynı karşılığı alamayacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa sürede kurtulmasına yardım edeceğine, hayırlı kazançlar ve başarılar kazanacağına, geçim derdi yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada bilgisayarda konuşmak gördüyseniz:

  • Rahatça düşünüp, planlar yapabilir, işlerinizi sıraya koyabilirsiniz.

Rüyada bilgisayarda konuşmak iş konusunda bir türlü iyi bir noktaya gelinemeyeceğine ve hayallere ulaşmak için gereken motivasyonun sağlanamayacağına, gözünün başka kimseyi görmeyeceğine, kara ve yaslı günler geçireceğine işarettir.

Rüyada bilgisayardan konuşmak kazancının düşeceğine, geçiminin zor hale geleceğine, aile içindeki yokluk nedeniyle keyfinin ve huzurunun da kalmayacağına, eşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, güzel günler yaşanacağına, rızkının artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bilgisayar yıkamak hiç olmadık bir sebepten ötürü parasal ve ruhsal zarara düşeceğine, beklenen kötü bir sürprize rağmen yola çıkılacağına, sağlıkla ilgili olarak yaşanan sorunların bitirileceğine, aksiliklerin bu sayede aşılacağına, birbirlerinin sıkıntılarına koşulacağına yorulmaktadır.

Rüyada bilgisayar dükkanı görmek kazancının her geçen gün artacağına, kötü bir duruma düşüleceğine, iş yerinde sürekli huzursuzluk çıkardığı için ikaz alacağına işaret etmektedir.

Rüyada bilgisayarda yazı yazmak kişinin gülen yüzünün solacağına, planların alt üst olacağı olayların yaşanacağına ve çok zor bir dönem geçirileceğine, işinin gücünün hal yoluna gireceğine, yeni dostluklar ve arkadaşlıklar edineceğine alamet eder.

Rüyada bilgisayarda yazı görmek her geçen gün daha da iyileşerek umutlanacağına, moral veren yakınları sayesinde kısa süre sonra tamamen ayağa kalkıp, işlerin başına geçeceğine, olumsuzlukların da kişiye sonuç olarak iyi şekilde döneceğine, biraz nefes alabilecek bir duruma geleceğine ve kendisine yardım eden kişiye çok büyük bir minnettarlık duyacağına işaret etmektedir.

Rüyada bilgisayar satın almak çektiği sıkıntıların sonunda iyi günler göreceğine, hile ile mal elde edeceğine, elinde bulunan küçük bir miktar paranın eriyip gideceğine delalet etmektedir.

Rüyada bilgisayarın çalındığını görmek yaşamda arzu ettiği ne varsa gerçek olacağına, mal varlığını ve parasını çoğaltacağına, alınacak olan para sayesinde iş sahibi olunacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments