Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bilgisayar parçaları görmek

Rüyada bilgisayar parçaları görmek

Rüyada bilgisayar parçaları görmek sevinçten, heyecandan ve mutluluktan ne yapacağını bilemeyeceğine, hep hayalini kurduğu yaşamın da kapılarını yavaş da olsa aralamayı başaracağına, kafasının karışacağına, bolluğa, berekete ve zenginliğe ulaşacağına, iş hayatı içinde üst bir mevkiye terfi alınacağına, sevilen kişilerle araya kara kedi gireceğine, bazı sağlık sorunları yaşanacağına, karşılaşılan kötü bir olaydan ya da bir durumdan ötürü uğranılan zararın telafi edileceğine, uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, sevdiği kişiler ile birlikte daha önce el atmaya cesaret edemeyeceği bazı büyük ve yorucu çalışmalara imza atacağına, huzurunun kaçacağına tabir olunur.

Rüyada bilgisayar parçaları gördüyseniz:

  • İş konusunda önemli bir tercihte bulunmanız gerekecek.

Rüyada bilgisayar parçaları görmek başarısız olacağına, kötü günler geçireceğine, bazı ortaklıklar kuracağına, büyük başarılar kazandığı ortaklıklardan birinde hiç istemediği halde bir kırılma yaşayacağına ve sıkıntılı bir döneme gireceğine, rızkının artacağına, huzurunun, sağlığının ve mutluluğunun da yerine geleceğine delalet eder.

Rüyada bilgisayar parçası görmek kendisini büyük bir iş sıkıntısının ortasında bulacağına, evliliğinde yaşadığı sıkıntılar nedeniyle iş hayatında da moralsizleşeceğine, alınmış olan borçların ödeneceğine ve anne baba hayır duaları alınacağına yorulur.

Rüyada bilgisayarını çaldırmak kötü günlerin izlerini silmeyi başaracağına, hayatını tatlı bir huzur içinde geçireceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek kimsenin yapmak istemeyeceği ancak çok kazanç getirecek çalışmalara imza atacağına işarettir.

Rüyada yeni bilgisayar almak işyerini kapatacağına, iflas edeceğine, bir sebeple çok büyük maddi bir zarara uğrayacağına, hızlanacağına, işlerin yoluna gireceğine delalettir.

Rüyada bilgisayarda çalışmak yetenekleri ve becerileri sayesinde içinde bulunduğu işi çok üst seviyelere çıkaracağına, uzun zamandan beri zorluk yaşatan bir olayın üstesinden gelineceğine, ele güne muhtaç hallere geleceğine, ailesinin geçimini sağlayamaz ve onların karnını doyuramaz olacağına işarettir.

Rüyada laptop bilgisayar görmek çok daha iyi işler yapmak için girişimde bulunacağına, eşiyle arasında istediği gibi yakınlaşmaların olmayacağına, neşesinin ve huzurunun yerine geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada bilgisayar temizlemek yardıma muhtaç olan herkese yardım edeceğine, sıkıntısı ve derdi olan herkese destek olacağına, yaşanan sorunların en kısa sürede ortadan kalkacağına, kariyerinde aşama kaydedeceğine inanılır.

Rüyada bilgisayar çalmak zenginliğinin tükenmeyeceğine, yeni çalışmalar yapılacağına ve sorunların düzeltilmesi için büyük bir uğraş verileceğine, hayatın kendisine sunacakları karşısında herşeyi sil baştan yaşama yoluna gideceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments