Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bilgisayar aldığını görmek

Rüyada bilgisayar aldığını görmek

Rüyada bilgisayar aldığını görmek zarar ettiği işlerde çok büyük rahatlıklar yaşayacağına, ekmeğini rahat şekilde yeme imkanına sahip olacağına, altın veya döviz gibi yatırımları sayesinde parasını katlayacağına, çok büyük paralar ve mallar kaybedeceğine, alınacak yardım ve destek sayesinde çözüme kavuşulacağına, yolcu ve gurbette ise vatanına dönmeye, aksine daha da zorlaştıracağına, gıybette konuşmalar yapmak yüzünden günaha düşeceğine rivayet eder.

Rüyada bilgisayar aldığını gördüyseniz:

  • Siz dinginliği sağlamak için elinizden geleni yapmalısınız.

Rüyada bilgisayar aldığını görmek iftirayı atan kişinin ortaya çıkarılması ve iftiranın gerçek olmadığının ispatlanması konusunda elinden gelen herşeyi yaparak gerçekleri insanlara göstereceğine, çocuklarının fazla olacağına, evinde ve işinde yardımcıları olacağına, elinin sıcak sudan soğuk suya değmeyeceğine işaret eder.

Rüyada bilgisayar dükkanı görmek aile hayatında mutlu bir yuva kurmak için çok hayırlı adımlar atacağına, elde bulunan işlerle ilgili anlaşmaların feshedileceğine ve hem maddi hem manevi açıdan kötü bir durumda olunacağına, sıkıntılarını bu sayede yeneceğine, çok büyük başarılar kazanarak kendisine iş hayatında çok önemli bir yer edineceğine, yaptığı her işle adından söz ettireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı gelişmeler yaşanacağına işarettir.

Rüyada kırılmış bilgisayar görmek sevilen kişiler ile yaşanan herhangi bir kırgınlık varsa eğer tatlıya bağlanacağına, iş hayatında terfi alınacağına, sosyal hayat içinde yeni bir arkadaşlığa başlanacağına işarettir.

Rüyada kırmızı bilgisayar görmek maddi ve manevi bütün sıkıntıların, sorunların ve üzüntülerin son bulacağına, gün geçtikçe hayat içerisinde çok daha zor durumlar ile karşılaşacağına ve eline geçen bir miktar para ile de çok zor bir şekilde geçinebileceğine, gamsız bir hayat süreceğine delalet eder.

Rüyada bilgisayar kulaklığı görmek atılan adımların boşa çıkacağına, eski bir davanın tekrar açılacağına, hayırsız bir akraba yüzünden diğer akrabalarla ters düşüleceğine, çevresine karşı her zaman temkinli davranacağına, dürüst bir şekilde yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bilgisayarın patladığını görmek fakirlikten kurtulacağına, eğitimle ilgili olarak büyük bir sıçrama yaşanacağına, borçlanarak bazı işlere atılacağına sonra da emeğinin karşılığını alıp, rahata kavuşacağına ve keyfini süreceğine işaret etmektedir.

Rüyada bilgisayarı kapatmak işlerinin artacağına, elinde bulunan imkânların bollaşacağına, çok güzel bir mevkiye geleceğine, tatsızlıkların sona ereceğine, kazançlı çalışmalar yapılacağına, projelerin ve çalışmaların çok ses getireceğine alamet eder.

Rüyada bilgisayarda yazmak aile içinde de maddi konulardan kaynaklanan sevimsiz konuşmalar ve tartışmalar yaşanacağına, aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların kısa süre içinde sona ereceğine, ihtiyaçlarını da gideremez duruma geleceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments