Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bilgisayar değiştirmek

Rüyada bilgisayar değiştirmek

Rüyada bilgisayar değiştirmek ters giden olayların düzeltileceğine, yaşayacağı bir gönül ilişkisi ile hayatının daha da güzelleşeceğine, onlarla bir daha ayrılmamak üzere bir araya geleceğine, yaptığı işlerde yola çıkarken ister istemez iki defa düşüneceğine ve işlerinin çok iyi gittiği dönemlerde bile büyük bir endişe duyacağına, büyük sıkıntılar yaşayacağına ve iş hayatı içindeki başarıların değerini yitireceğine, insanlara karşı çok daha anlayışlı olacağına, zafer ve zenginlik getireceğine, yeni iş ilişkileri kurulmasını sağlayacağına rivayet eder.

Rüyada bilgisayar değiştirmek gördüyseniz:

  • Seyahat planları özel yaşamınızda tavır değişikliklerine neden olabilir.

Rüyada bilgisayar değiştirmek sevdiği kişiler ile arasını bozan insanlara hadlerini bildireceğine, hesabını veremeyecek işlere ortak olmayacağına ve Allah’ın karşısına kul hakkı alarak gitmekten hep çekineceğine, uzun yıllar boyunca konuşulacağına delalet eder.

Rüyada laptop bilgisayar görmek maddi ve manevi olarak çok büyük adımlar atılacağına, sıkıntıların birlik ve beraberlik sayesinde aşılacağına, daha fazla kazanç getireceğine alamet eder.

Rüyada birinden bilgisayar almak zengin olmak isterken hayallerinizin ve umutlarınızın boş çıkacağına, önünü açacağına, huzurunu yerine getireceğine, maddi ve manevi açıdan büyük bir ilerleme kaydedileceğine tabir olunur.

Rüyada bilgisayarda konuşmak de zenginliğe kavuşacağına, insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına ve maddi açıdan çok büyük kazançlar elde edileceğine, büyük bir yatırım yaparak kendi işini kuracağına, aile hayatında kendisini daha mutlu edecek bazı olaylar yaşayacağına ve refaha ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada bilgisayar ekran görmek yalan söylemekten ve iftira atmaktan özenle kaçınacağına, başın borçlularla belaya gireceğine, neredeyse mahkemelik olunacağına, yeni işlere girişileceğine ve günbegün işlerinin bereketinin artacağına işaret etmektedir.

Rüyada bilgisayar parçası görmek kişinin duygusal açıdan kendisini çok iyi hissetmesine neden olacak ilişkiler içinde olacağına, çok büyük üzüntüler ve stres yaşanan bir döneme girileceğine, kolaylıklarla karşılaşacağına, daha iyi şartlarda yaşama imkânına kavuşacağına, mevki edineceğine yorulmaktadır.

Rüyada bilgisayar çantası görmek geleceğe dair şimdiden yatırım yapacağına, kederlerinin son bulacağına, girdiği tüm işlerin altından alnının akıyla çıkacağına işarettir.

Rüyada bilgisayar kulaklığı görmek sorunlarından kurtulacağına, işlerinin bir daha bozulmamak üzere normale döneceğine, başarısının artacağına, hayatının da istediği gibi yürüyeceğine, lüksünü ve rahatlığını yaşayacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments