Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bilgisayar bozulması görmek

Rüyada bilgisayar bozulması görmek

Rüyada bilgisayar bozulması görmek iç dünyasının da güzelleşeceğine, maddi anlamda boşluğa düşüleceğine, tekin olmayan kimselerle karşılaşacağına, dertlerin biteceğine, büyük bir iş için bir ortaklık kurulacağına, borçlarından ve hastalıklardan kurtulacağına, doğru işler yapacağına, onlarla iş ortaklığı yapmak isteyeceğine ve şahit olduklarından sonra herşeyden vazgeçerek onlardan derhal uzaklaşacağına, bir sağlık sorunuyla karşı karşıya kalınacağına yorulmaktadır.

Rüyada bilgisayar bozulması gördüyseniz:

  • Moralinizi fazla bozarsanız sevdiğiniz kimselere karşı kırıcı tutumlara girebilirsiniz.

Rüyada bilgisayar bozulması görmek dost ya da akrabalarından maddi ve manevi anlamda büyük yardım alacağına, rakiplerin alt edileceğine, çok sevdiği ve değer verdiği bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada bozulmuş patates görmek yarınlara dair beklentilerin gerçekleşeceğine, sıkıntıların yakın zaman içinde yapılacak hayırlı çalışmalar sayesinde son bulacağına, rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine işaret etmektedir.

Rüyada bozulmuş salatalık görmek rahatsızlık yüzünden bir süre işlerden uzak durulacağına, hoş olaylar yaşayacağına, dertlerin ortadan kalkacağına, sevinçli ve hayırlı bir haber alınacağına, kısa süre içinde başarı getirecek bir işe girileceğine delalettir.

Rüyada telefon bozulması görmek elini attığı işleri istediği şekilde nihayetlendireceğine, güzel ve yaşanılır hale geleceğine, yapılan hataların kısa sürede telafi edileceğine, kırgınlıkların ve küslüklerin sona ereceğine ve mutluluk verecek bir konuda adım atılacağına işarettir.

Rüyada bozulmuş balık görmek iş konusunda yeni yatırımlar yapılacağına, eş, dost ve akrabaların katılacağı bir eğlence yapılacağına, uzak bir yola gidileceğine ve üzüntü verici bir olay yaşanacağına işaret eder.

Rüyada boz fıstık görmek güzel bir hayata sahip olunacağına, bolluk içinde yaşanacağına, uzun zamandan beri beklenen bir iş kapısının açılacağına, bu sayede haddinden daha fazla süren işsizlik döneminin sona ereceğine, dileklerine ve hayallerine daha bir süre kavuşamayacağına, borç aldığı parayı herhangi bir zorluk yaşamadan ödeyeceğine ve bu sayede çok yakın bir zaman içinde sorunlarını üzerinden atıp ferahlığa çıkacağına tabir olunur.

Rüyada bozulmuş kavun görmek yaşanan sıkıntıların kısa zamanda sona ereceğine, girdiği bütün işlerde zarara uğrayacağına, etrafındaki insanlardan gereken desteği göremeyeceğine, sorunların aşılacağına, verilen sözlerin kısa süre içinde yerine getirileceğine inanılır.

Rüyada bozulmuş sebze görmek kara kara düşüneceğine ve kimselerle konuşmaz olacağına, kafasının rahat edeceğine, destek olduğu kişilerden ihanet göreceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments