Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bilgisayar faresi görmek

Rüyada bilgisayar faresi görmek

Rüyada bilgisayar faresi görmek tüm endişe ve üzüntülerinden kurtulacağına, inandığı ve sevdiği bir kişi olacağına, tahmin edilenden daha çok kazanç elde edileceğine, zorlu çalışmaların yakın zaman içinde biteceğine, dertlerin, sıkıntıların, tasaların ve sorunların çözüm bulacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, bulunduğu mevkide gerçekleştirdiği çalışmalar ve kazanacağı üstün başarı sayesinde terfi alacağına, elde bulunan maddi olanakların yavaş yavaş kaybedileceğine, uzun bir zaman çekilen sıkıntıların daha devam edeceğine, zorlu çalışma koşulları sebebiyle yıpranılacağına, herkesi hayrete düşürüp, hüsrana uğratacağına delalettir.

Rüyada bilgisayar faresi gördüyseniz:

  • Seçim yaparken veya belli anlaşmalar esnasında ne bildiğinize odaklanmalısınız.

Rüyada bilgisayar faresi görmek evlatlarından hayır bulacağına ve ailesinin genişleyeceğine, geçim sıkıntısının, yokluğun ve hastalığın baş göstereceğine, kişinin hayatında her işinin yolunda gideceğine ve engellerden uzak kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada bilgisayar bulmak hiç yokluk ya da darlık çekilmeyeceğine, gerçekleştirilmek istenen büyük hayallerin yaşanan olaylar yüzünden suya düşeceğine, iş hayatında terfi alınacağına tabir olunur.

Rüyada bilgisayar değiştirmek zaman zaman ruhuna mevlit okutarak ölen kişiyi kendince yad edeceğine ve çok daha huzurlu olacağına, kişi elini neye atarsa sonucun en iyisi olacağına, darlığa düşeceğine, maddi gücünü kaybedeceğine ve sadece bununla kalmayacağına alamet eder.

Rüyada bilgisayara girmek yeni bir hayat kuracağına, çok büyük kazanç elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, yüksek moralli olacağına alamet eder.

Rüyada bilgisayarda konuşmak hasretle sarılacağına ve ayrı kaldığı yılların özlemini gidereceğine, istediği arabaya bineceğine, ticaretten yana hayal kırıklığı yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada bilgisayar kapatmak ancak daha sonra çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, arzularına, isteklerine ve dileklerine kavuşacağına, sıkıntılarını atacağına, hafifleyeceğine, ancak aile büyüklerinden istenen yardımın karşılık bulması sayesinde bu durumun kısa süre içinde düzeltileceğine delalettir.

Rüyada hediye bilgisayar almak durumu değiştirmek için elinden gelen hiçbir şey olmayacağına, maddi ve manevi sorunlarının biteceğine ve hayalini kurduğu hayata her geçen gün daha fazla yaklaşacağına, hayallerine ve hedeflerine kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada bilgisayar oyunu oynamak çalıştığı işte yüklü bir zam alınacağına, konfor içinde yaşayacağına, parasının ve malının eksilmeyeceğine, dikkat çekeceğine ve bu sayede iş dünyasında kısmetlerinin çoğalacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments