Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bilgisayar kapatmak

Rüyada bilgisayar kapatmak

Rüyada bilgisayar kapatmak işlerin kolay bir şekilde halledileceğine, yapılan hataların tekrarlanmayacağına, ev ahalisinden birisine yapılan bir kötülüğün bertaraf edileceğine ve mutlu ve huzurlu bir yuvaya sahip olunacağına, aile hayatı ile ilgili olarak çok önemli bir adım atılacağına, çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, yolculuk yaparak bir hayra ermeye, büyük mutluluklar yaşanacak ve güzel haberler alınacak bir döneme girileceğine, kazancın bir değil en az iki kat arttırılacağına alamet etmektedir.

Rüyada bilgisayar kapatmak gördüyseniz:

  • Aksilikler karşısında bağırıp, çağırıp, yakınlarınızı kırabilecek kadar gerilimlisiniz.

Rüyada bilgisayarı kapatmak hasret çekenlerin buluşacağına, gözünü diktiği her işi layığıyla ve bileğinin gücüyle yerine getirmeyi bileceğine, hasret giderileceğine, yapılmak istenen şeylerin gerçekleştirileceğine, bazı konularda konuşulacağına işarettir.

Rüyada bilgisayar kapatmak bereket ve huzur geleceğine, aklı başında ve daha doğru kararlar veren bir insan olacağına, moralinin, keyfinin yerine geleceğine ve eğlenceli günlerinin de çoğalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bilgisayar taşımak rüya sahibinin değişik iş kollarına yöneleceğine, yeni denemelerde bulunacağına, yaşlılığında da rahat edeceğine, bazı sağlık sorunlarının baş göstereceğine, ağız tadının, keyfinin ve moralinin kaçacağına rivayet eder.

Rüyada bilgisayardan konuşmak sonradan da bunun sancısını ve pişmanlığını yaşayacağına tabiri caizse adeta ruhunun acı çekeceğine, yeni başlangıçların yapılacağına, ancak hayırlı kısmet gelirse çok mutlu olunacağına rivayet eder.

Rüyada bilgisayarın çalındığını görmek uykusuz ve halsiz düşeceğine, omuzunda ağlayacağı kişilerin olduğunu bilmek de çok iyi hissetmesine yarayacağına, büyük zarar verecek kişilerle muhatap olacağına yorulur.

Rüyada bilgisayarı açmak kısmetlerinin ve şansının kapanacağına, alınacak iş tekliflerini değerlendirerek başka sektörlerde de aynı başarılı çalışmaları yineleyeceğine, işlerin düzeleceğine ve parasal olarak çok iyi olunacağına delalet eder.

Rüyada birinden bilgisayar almak yaşanan herşeyi sineye çektiğine, bu sayede daha dirençli, soğukkanlı ve başarılı bir kişi olacağına, zararlarını telafi edeceğine, eşi ya da çocukları ile karşı karşıya geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada bilgisayarı görmek yaşadığı sorunlar yüzünden psikolojisinin bozulacağına, sevdikleri ile arasının açılacağına ve zor zamanlar geçireceğine, hayatın temposunun yükseleceğine, üzüleceğine ve yıkılacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments